promenad

nu är vi hemma från våran långpromenad. var ute i över två timmar, riktigt skönt (: förutom när jag blev biten av massa mygg när vi gick i skogen. aj. vi gick som sagt i skogen och plockade smultron och blåbär och åt, kastade pinnar och satt oss och drack vatten. packade en liten väska med skål till adolf och en vattenflaska. och det behövdes verkligen. för det är riktigt varmt idag. sen kom vi ut på en jättefin äng. stor med vildvuxna blommor. så vackert. ska dit igen någon dag och då ska jag ta med mig kameran (: plockade en bukett med blommor och adolf rullade runt i gräset och var så söt (:

ska snart hoppa in i duschen, blev helt svettig. vi gick ganska fort i mellanåt och adolf är så duktig och går efter mig utan koppel. men jag kollade ändå efter honom eftersom jag hade musik i öronen. det är mysigt att ha honom här <3 det enda som är jobbigt är att vi får städa så noga efter han har varit här pga. av alexanders allergi.

blev så glad innan när jag pratade med min lärare om kursen på telefon och hon satt ett MVG på mig som slutbetyg. hon hade redan mejlat mig men det här var ett "check" för att det är jag som gjort alla arbeten och det gick hur bra som helst. hon berömde mig och sa att mina arbeten var de bästa hon läst så länge hon jobbat som lärare. riktigt kul att höra. sånt blir man glad av och ännu mer motiverad till att fortsätta göra lika bra ifrån sig (: ska hoppa på psykologi B kursen om några veckor och jag sa att jag vill ha henne som lärare, hon var lättsam och bra. så jag ska ringa till skolan och höra med dom. hur som helst. ett MVG är satt och jag är HAPPY :D



snart kommer min älskling upp. ska göra lite frukost till honom, tror vi sitter på balkongen och äter. jag ska äta lunch.. tror det blir meze yoghurt med kanel och nötter. gott och nyttigt!

sen ska vi städa här hemma, och laga middag till älsklingen och jag ska ju äta hos ann, sen kör alex mig till ann och så ska vi ha myskväll, vid elva tiden komma mamma och hämtar mig, ska sova hos henne i natt för jag ska till lyra imorgon i två timmar och ha grupp med vinthra och ika. saknat dom!

måste smörja in mina myggbett. vi köpte en skitbra salva i thailand som heter någonting med monkey.. den lindrar och myggbättet går bort på några timmar.

vet inte om vi hörs mer idag.. mamma har ju inget internet. hur som helst, ha en jättemysig dag/kväll. så hörs vi imorgon igen (:

puss&kram.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback