segpropp

jag håller på att somna sittandes, haha. så galet trött ^^ men jag kämpar på. i morse steg vi ju upp vid halv åtta, åt frukost, duschade och sminkade mig. ska snart tvätta bort sminket, för jag råkade klia mig i ögat,. skitfint (: hur som helst. mötet på lyra gick bra. sen ringde vi och ordnade så jag får börja plugga samhälle nu på måndag. kvinnan som skulle godkänna min ansökan är på semester.. så, jag skulle fått vänta ytterligare en månad - men det ville jag icke. så nu är det fixat. på måndag den 3 augusti startar jag samhällskunskapen och läser i fem veckor på full fart, alltså 100% det är en hundra p. kurs och jag satsar såklart på mvg. jag kommer nog bli riktigt tråkig och plugga massor. men det vill jag. inte vara tråkig, utan att tänka på min framtid. vill ju ha ett jobb som jag har valt, inte bara ta ett jobb, för att jag inte kan komma in på en utbildning pga. dåliga betyg. kämpa kämpa! tänk i höst kommer jag söka in på universitetet! HELT galet vad det kommer bli roligt. då ska jag köpa en mini laptop som jag ska ha med på lektionerna och anteckna på (:

efter lyra hämtade min mormor mig så åkte vi till skärholmen och gick till vårdcentralen och sen när hon var klar där så gick vi in i skärholmens centrum och kikade lite. jag shoppade en stor bokstav på panduro som jag ska ha till en sak. håller på att samla ihop lite material till ett kommande projekt här hemma (: som ni såklart får se senare. vi åt lunch tillsammans och satt och pratade (: sen körde hon mig halvvägs hem, där alle kom och hämtade upp mig. hoppade ur mormors bil och in i våran. sen åkte vi hem och har nu städat och valt middag. det blir kaneldoftande köttfärssås med färsk riven parmesanost och sallad. sen till efterätt ska vi äta äppelpaj med pepparkaksdeg (låter knas, men visst är det gott helena, my?) (: det har man vaniljglass till. mums! sen ska vi nog kolla på film och sådär. så vid 18.00 kommer mormor hit på middag. ska bli jättemysigt <3

ska tvätta av sminket nu. rolig jag är då som tvättar av mig fejset när vi får fin främande (; hellre det än att vara helt svart runt ögonen iallafall

hoppas ni mår bra iallafall (: vi hörs ju senare igen. ville bara kika in och skriva några rader och meddela att jag lever!

puss&kram kära ni <3



Kommentarer
Postat av: Emma 2 barnsmamma & STOLT

Heheh... Hej kul att läsa om dej/er. Det roliga jag läste nu var att ni skulle käka middag och sedan efterrätt. Och SEN skulle din mormor komma dit på middag..??? Hmm äter ni middag innan gästerna..hahah eller va det jag som läste galet eller var det bara du som var trött?? hahah du är rolig du gumman. Skriver bra o fint=)



Hoppas ni får trevligt...Puss o Kram Emma

2009-07-28 @ 18:45:52
URL: http://mammatilltwo.blogg.se/
Postat av: Helena

Mmmmmmmm....

2009-07-28 @ 19:08:37
URL: http://sjoborg.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Äppelpaj med pepparkaksdeg är skitgott! :)

2009-07-28 @ 20:02:53
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback