sleep tight

nu sa jag krypa ner i mysiga sängen och läsa topp hälsa! eller så tar jag med datorn in och lyssnar på new moon (: ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig, jag är trött, måns våran siames väcker mig ganska tidigt varje morgon så det gäller att komma i säng i skaplig tid så man inte är helt och hållet död när han sätter igång och gormar, vårat lilla monster. haha (; bra förberedelse för när vi ska skaffa barn om nått år!

imorgon är det lördag och jag ska måla klart väggen i vardagsrummet. började ju för någon månad sen och jag tröttnar så fort så jag gav upp.. det är bara några ränder kvar att måla, sen slipper jag ha det där hängades över mig (: sen ska jag släpa fram symaskinen och sy klart det vita skynket som hänger som drapperi i datarummet.. har bara hängt upp det nu utan att sy kanterna och nu börjar det fransa sig, så det måste jag fixa med. sen tänkte jag påbörja sy lite barnkläder och pyssla lite med våran "husbok" där vi klistrar in massa inspiration. så min lördag är planerad, minst sagt (: på kvällen kommer mamma ev hit på myspys kväll med film och massa prat och sånt. måste passa på att umgås mycket med mamma nu, för om någon vecka åker hon till österrike till morfar och stannar i tre veckor.. kommer sakna! hon kommer hem med massa krämer till mig från clinique, så snäll (: det behövs.. mitt krämföråd börjar bli tomt.. och det är aningen billigare i österrike (: dom krämerna är ju inte helt gratis, tyvärr..!

ska väl ta och komma i säng nu (: sov så gott kära ni. vi hörs imorgon. puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag mår helt under kontroll, och du med hoppas jag <3

ja men absolut, det kan jag göra! tror jag tar det imorgon kanske! :)



hur ser resten av eran sommar ut hjärtat?



PUSS, saknar Dig <3

2009-07-11 @ 10:48:34
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh ja, just det! det måste ha varit obehagligt att dra ut den? hoppas svullnaden lägger sig, snart!!!



landet lät inte helt fel. landet Var? :D



jag börjar en period i slutet av denna vecka när jag jobbar väldigt mycket, så det känns som att den kommande månaden blir det faktiskt mest jobb! mest jobb och väldigt lite nöje, för jag har så väldigt dåligt med pengar just nu. :( finns så mycket jag Vill göra men inte kan. vill åka både till sthlm och göteborg. vill träffa bla DIG! <3



PUSS <3<3

2009-07-11 @ 13:50:38
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback