snart semester!

åh jag är så lycklig (: imorgon är det sista dagen innan jag går på semester. min psykologi kurs slutar imorgon och jag kommer inte plugga på två hela veckor.. helt underbart att få vila lite. (: så mysigt med fint väder, jag vill åka och bada! vi ska till landet i norrtälje i helgen och då ska vi minsann ner till sandstranden och sola och bada. mys!

älsklingen min är ledig och ikväll blir det myskväll med hemmagjord pizza och sen film med massa mys såklart. verkligen saknat att ha min skatt hemma och nu är han äntligen här (: vi ska snart åka till coop och handla lite inför helgen, lite frukost och annat gott. (: sen hem så ska jag knåda ihop pizzadegen och sen ska vi laga middag tillsammans. lägenheten är städad och det känns som helg redan. underbart!

jag träffade min gamla lärare från högstadiet på busshållsplatsen när jag åkte hem från centrum (var ju och fikade med mamma) eller hon var kamratstödjare och en helt genomsnäll människa. aldrig blivit så berörd som jag blev idag när hon svepte förbi i mitt liv.. hon kan läsa människor så bra och det gjorde hon verkligen. hon kramade om mig, tittade mig djupt in i ögonen och sa "fanny, nu räcker det, det är nog nu.. den här sommaren kommer du behöva, men sen kommer det öppna sig så många dörrar för dig.. du är en varm och genomsnäll person och du är värd att må bra" jag grät när hon gick av bussen. sen vände hon sig om och sa "jag känner din stress, allt kommer landa, allt kommer lösa sig, ta det bara lugnt, du behöver vila nu.." sen sa hon "ta in allt i hjärtat" alltså jag höll på att brista rakt av. hon gick verkligen in i själen och kramade om den. var helt varm i kroppen efteråt. allt jag fick fram var "tack för dina ord.. dom betydde mer än vad du någonsin kommer förstå" svårt att förklara här.. men när man gått och mått så dåligt över någonting.. ja sen jag var liten. och sen får jag höra att allt kommer lösa sig. det spelar ingen roll om det stämmer till hundra procent. men det betydde så mycket. att ha kämpat varje dag sen jag var 13 år, för att hålla huvudet över ytan och se allt positivt. det har gett resultat och jag hoppas att det hon sa stämmer. det är jag verkligen värd. att må bra alltid. phu. jag skulle också vilja ha en sån egenskap.. att kunna se människor, se vad dom tänker, känner, upplever. vilken gåva. och vilken slump att jag träffade henne.

hur som helst. vi ska åka och handla lite nu och resten vet ni ju (: hoppas ni haft en jättebra dag! här är det 35 grader i solen. för varmt. men man ska som sagt inte klaga.

hörs sen. puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Helena

Vad fint av henne! <3

2009-07-02 @ 17:36:04
URL: http://sjoborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback