sol och mys vid vattnet

hej kära ni. allt bra? (: hoppas det! vi kom hem nyss med en grillad kyckling. ska göra ceasarsallad till middag, mums! (: efter frukosten packade vi en väska med filtar, tidningar, frukt, vatten och kakor sen begav vi oss till vattnet här där vi bor och låg och myste och solade på klipporna och tittade ut över vattnet. helt underbart väder idag så inne ville vi inte sitta och häcka (:

jag och nadia har bestämt att vi ska införa sykvällar och pysselkvällar. så himla mysigt! hon vart helt lyrisk, haha (: gulle. ska bestämma en dag som jag kan komma över. kanske när älsklingen jobbar så kan han köra mig till huddinge, så sover jag över och har med mig min symaskin, hon har ju en också. det ska bli jättemysigt <3 hon är ute och far med båt idag och det ska vi göra imorgon också. åker nämligen till vårt landställe imorgon och stannar där hela lördagen, sover över och sen åker vi hem på söndag kväll. riktigt mysigt ska det bli. sola, bada, åka båt, grilla, och bara mysa med varandra <3 underbart!!

vi ska som sagt göra middag nu och dammsuga och duscha, sen åker vi till kista gallerian och kollar i massa affärer innan vi går på bio kl 21:20. gud va jag längtar efter den här filmen. the proposal ska vi se (: verkar jättebra!

ska sätta fart nu. hörs senare ikväll annars imorgon. ha en fantastisk dag! puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback