tidig kväll.

ikväll är jag sådär mysigt trött, myser runt i min favorit pyjamas som är supermjuk, fårskinnstofflor och osminkad. förvandlades från en uppklädd, sminkad fanny till en myspysig fanny direkt efter middagen. det är så skönt att kunna vara så precis som man vill och känner för. jag kunde verkligen inte visa mig utan smink på högstadiet. men nu, åh, vad det är skönt att vara en slappfis (: alexander älskar mig så mycket ändå. och vi är så trygga med varandra, så att känna sig ful är det sista jag gör. han gör mig ju vacker i hans närvaro <3 min skatt.

middagen var jättetrevlig, vi satt och myspratade, åt gott och tog det lugnt. åt äppelpajen och drack te till jane austen bookclub, en himla myspysig film. alla tre tyckte den var jättebra! (: riktigt mysig film!

"Jane Austen-klubben är Jocelyns idé. Själv brukar hon föredra sina hundar framför människor, men bestämmer sig trots det för att samla sex personer, fem kvinnor och en man, för att en gång i månaden diskutera Jane Austens böcker. Men det blir i stället sina egna liv de pratar mest om under de sex månader de möts: äktenskap testas, kärleksaffärer inleds, ungdomssynder avslöjas och livsdrömmar blottläggs."

pratade med helena på telefon ikväll och innan skickade hon ett sms "jag kommer till dig på fredag och myser, våga inte säga nej" blev jätteglad, älskar ju att umgås med henne. så på fredag kommer hon hit redan på dagen, så vi har hela dagen och hela kvällen. vi ska ha riktigt mysigt! längtar! <3 så på fredag blir det tjejkväll. en riktig bästiskväll (:

och påtal om vänner, i vår åker jag och min mysan till LONDON! ska bli så jäkla roligt (: då ska vi shoppa, äta gott, gå på musikal, bo på hotell och ha massa mys! men vi kommer ju ses innan dess (: saknar dig!

jag ska faktiskt gå och borsta tänderna nu, det har varit en lång dag för oss och jag är riktigt trött nu. ska bli helt underbart att få sjunka ner i sängen brevid alexander och läsa i lite inredningstidningar och kramas innan vi släcker och sover. imorgon ska vi till landet i norrtälje över dagen, bada om vädret tillåter, mysa, läsa, spela badmington på tomten, göra matsäck till lunch i en korg och stoppa fötterna i gummistövlar och äta lunch ute i det gröna, grilla på kvällen och tända en brasa och mysa under filtar och kramas och sen åker vi hem senare till våra älskade katter. det ska bli så skönt att åka ut dit. jag blir helt lugn i själen där, och somnar alltid på soffan under en filt en timme innan jag kan mysa vidare. det är underbart att ha ett landställe som vi får åka till hur mycket vi vill. sandstrand en kort promenad ifrån det söta lilla röda huset med vita knutar och ingen insyn, så fridfullt. (: älskar det!

sov så gott nu, dröm sött. och hoppas ni vaknar utvilade till en fin dag imorgon!




Kommentarer
Postat av: Emilia

Söt blogg du har! :)

2009-07-28 @ 23:16:27
URL: http://missoakland.blogg.se/
Postat av: Mysan

åh gumman, jag längtar så jag knappt kan sitta still och du, vi MÅSTE ses innan. jag saknar ihjäl mig, min älskade Fannysnäckan!

2009-07-30 @ 01:15:39
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback