torsdag!

god morgon allihopa! sovit gott? jag vaknade för en timme sen och har legat och dragit mig en stund innan jag gick upp och gjorde frukost! alle ville sova lite till, så jag har datorn som sällskap (: ska planera lite kök i ikea home planner. ska se hur det ser ut med 92 skåp ist. vi har ganska högt i tak så det ser nog konstigt ut med bara 70 skåp..

idag skiner inte solen, så det är perfekt för träning på gymmet och sen fixa lite här hemma innan vi äter middag och åker till kista och går på bio. ska bli jättemysigt (:

ska äta upp min frukost nu och planera köket och sen plocka lite här hemma. någon kommenterade och skrev att vi städar ofta och det gör vi :P alexander är allergisk, därav dammsugningen varje dag. och sen plockar vi alltid undan efter oss så det är ordning (: det är tur att båda gillar att ha det rent, annars hade det nog blivit ganska jobbigt tillslut. så vi dammsuger hela lägenheten inkls. soffan varje dag. bäddar rent i sängen var 3-4 dag, dammtorkar alla ytor varje dag, städar badrummet en gång i veckan och torkar golven varannan vecka, jag rengör kaklet och luckorna i köket minst två ggr i veckan... sånna freaks är vi (;

hur som helst. hoppas ni får en underbar dag (: vi hörs lite senare. puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback