godnattis.

god kväll. har ni haft en mysig kväll? själv har jag verkligen haft det. filmen var bra. men aj vad den gjorde ont. sorgsen minst sagt. men jag blev så glad av jenna i filmen, hon var så himla söt. speciellt när hon log. skulle kunna köpa filmen bara därför, haha (: jag älskar när lycka lyser igenom i ögonen.

mamma gick runt tio, då gjorde jag lite kvällsfika med mackor och blåbärssoppa och satt mig och läste bloggar. blir inte att jag sitter här så mycket nu. så nu fick jag lite uppdatering (: har betalat klänningen jag vann också och väntar med spänning. älskar den. tänk att man kan bli så kär i ett klädesplagg!

älsklingen ringde för ett tag sen. blir alltid lika varm i hjärtat. saknar honom som en tok. galet egentligen hur man kan sakna en människa så här mycket. känns som vi inte setts på en vecka. en ihålig saknad i magen. och jag gillar den inte. kom hem nu! bums! vi har bestämt att vi ska utnyttja alla hans lediga dagar maximalt. gå upp runt nio, äta frukost, åka och gymma, komma hem, duscha, ge oss ut, sola, bada, grilla, åka på utflykter. mys! längtar så himla mycket!

ska släcka ner här hemma nu och säga god natt till katterna. krypa ner under täcket och läsa. skönt att klockan inte blev så mycket. har en tendens att stanna uppe och pyssla på nätterna nu när det är så varmt, svårare att somna. men jag vädrar på vidgavel och nu är det kyligt där inne. så jag somnar nog gott inatt (:

imorgon är det redan onsdag. på dagen ska jag plugga lite och sen ska jag åka till stan och möta upp amie och äta middag. mysigt. hoppas jag kan få skjuts av älsklingen till stan, han åker ju genom stan när han åker till jobbet (: det blir nog en fika på någon uteservering också. skönt att komma ut lite. även fast jag behövt vara hemma och ensam dom här dagarna, för jag behöver verkligen vila upp mig från mänskligheten i mellan åt. bara vara jag. men nu ska det bli riktigt kul att komma ut och träffa henne!

sov så gott, och dröm sött. <3 puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Absolut! :) Jag frågar henne nästa vecka när hon kommer hem från Öland :)



Åååh tack, ja visst är hon underbar min Bioz! Älskar den bilden på henne i headern, vill förstora den :) Hihi.

kram!

2009-07-01 @ 01:30:14
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

http://www.youtube.com/watch?v=-PWeWz11U5I&feature=related



denna tror jag du kommer gilla:)

2009-07-01 @ 03:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback