hello sunshines.

idag är det fredag, min absoluta favoritdag (: helgen är så underbart skön nu när jag har saker att göra i veckorna med plugg osv. då njuter jag för fullt av några dagars ledighet!

jag vaknade av magont i morse och somnade om och vaknade vid nio igen, då gick jag upp satte mig här och läste mejlen. så himla roligt och jag blev så glad när jag fick mejl från perlanliving att min planch säjer slut hela tiden. känns oerhört roligt. och nu ska jag få pengar för 20 st. så det kanske blir lite shopping idag i stan  det ser jag fram emot.

vi åt en god frukost tillsammans, jag och mysan och först hade vi tänkt att äta på balkongen, men insåg ganska fort att det inte skulle vara så trivsamt i all blåst :P det är ett sånt växlande väder, så det är svårt att veta vad man ska ha på sig, det blir nog jeans och någon tröja,..

idag ska vi alltså in till stan och kika i affärer, vi åker in till t-centralen och kommer nog befinna oss runt drottninggatan och stureplan. måste ta med my till urban outfitters! kommer ni ihåg att jag blev erbjuden jobb där förra året? fast då var jag inte redo för att börja jobba ju. men vi får se sen senare, när jag känner mig redo, då ska jag minsann kolla om dom behöver personal igen.

hur som helst.. ikväll ska vi gå på bio, ska bli jättemysigt, för jag älskar att gå på bio. det spelar nästan ingenroll vilken film man går på :P det är bara själva biokänslan. vi ska se "I love you man" Kristen, ni vet den amerikanska vännen jag lärde känna på tåget från hässleholm tipsade om den och hon sa att den var riktigt bra, så den blir det (: henne ska jag förresten träffa snart igen, hon är i norge nu och backpackar, och kommer tillbaka till stockholm snart, då ville hon besöka "skaunse" som hon så gulligt skrev i mejlet.. alltså skansen (;

ska duscha nu och sen sätta mig och plugga psykologi i någon timme, sen åker vi till stan, sen hem, äta middag, bio.. ja ni förstår va (;

hoppas ni får en jättemysig dag! det kommer vi garanterat ha!

puss&kram <3






Kommentarer
Postat av: Mysan

vad du är söt gumman, älskar dig vis ka ha så mysigt här<3

2009-06-12 @ 12:12:07
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback