home.

är hemma igen efter lite plugg på lyra. har feber och ska vila resten av kvällen, skönt, behöver det och det bästa av allt är att min skrutt är hemma och håller om mig (: var och köpte ut våran nya bumling lampa också. den är så himla fin. jag tror den ska vi bli svart.. måste verkligen fundera på det. ska ringa en billakeringsfirma snart och fråga om vi kan komma in idag.. annars får det bli efter helgen (:

jag ska väcka min älskling snart med lite frukost och städa undan i köket, har tagit en ipren så jag kan iallafall stå upp (; så ska plocka ur disken ur diskmaskinen och fylla på med ny disk som ska diskas. sen ska jag plocka undan lite och tvätta en maskin med lakan och handdukar. under dagen ska jag skriva på min uppsats till pyskologin och sen ikväll blir det mys i soffan nära min kärlek <3 underbart att ha honom hemma (:

får hoppas att jag känner mig bättre tills imorgon eftersom vi är bjudna till alexanders föräldrars landställe på midsommarfirande. annars får vi fira hemma jag och älsklingen. men jag tror nog att jag ska orka.. får vila idag bara!

tänkte om jag orkar baka lite bröd idag, velar mellan två olika, får se vad det blir.. har iallafall köpt hem dinkelmjöl och jäst nu som fattades.

nu ska jag fixa lite och sen väcka hjärtat. hörs sen (: ha en mysig dag! puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback