karamellströssel

hej allihopa! hoppas ni haft en bra dag! jag kom precis hem från stan. varit och ätit middag med helena och ätit mjukglass med karamellströssel. mums (: mysigt! och det blev både en och två kramar när vi skulle säga hej då. vi måste ses oftare gumman..! som vi alltid säger (; man har helt enkelt mindre tid än vad man hade för några år sen. vuxenlivet smyger sig på. hjälp! haha (: säger jag som har varit gift i ett år.. då "klassas" man ju verkligen som vuxen. "välkommen till det vuxna livet.." fick vi hörs på vårat bröllop. men jag vet inte om jag känner mig så himla vuxen för det.. jaja (:

min nya parfym stod och väntade på mig när jag kom hem. hjärtat hade varit snäll och hämtat ut den. den luktar riktigt gott. flaskan är fin också. rosaskimmrig. jag älskar parfymer.. jag har aldrig vetat vad jag samlar på.. men det är nog parfymer och olika krämer för ansikte och kropp..

jag är riktigt trött, jag ska göra en kopp te och sätta mig i soffan och plugga.. läsa 20 sidor i psykologiboken. sen har jag en liten belöning till mig själv (: hyrde "bröllopsduellen" på videobutiken när jag gick hem. så den ska jag se sen. mysigt! (:

jag har fastnat för en låt som jag aldrig trodde jag skulle fastna för.. här har ni den. med johan palm. alex blir galen på mig när jag spelar den (; så jag får passa på nu när jag är ensam.



vi hörs lite senare. ha en jättemysig kväll nu. ta hand om er! puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback