Lösenordsskydda.

full rulle idag och jag har inte suttit här så mycket. men dagen har varit bra och nu kommer jag somna gott (: ska ligga lite på spikmattan och läsa family living. och kramas med min kärlek såklart <3 så härligt att ha honom hemma.

jag funderar på att sätta lösenord på min blogg. tråkigt nog får jag in otrevliga kommentarer titt som tätt och det känns aptråkigt när jag försöker driva en glad och positiv blogg. man tappar lixom suget en gnutta.. och det är inte nu det börjat, utan det har hållt på ett bra tag. så därav beslutet. och det gillas icke. tråkigt att folk ska få förstöra, men någon måtta får det minsann vara (;

så ni som kommenterar, eller inte kommenterar som vill fortsätta läsa bloggen får mejla mig. det lilla rosa kuveret leder er till min mejl. jättetrist, men som sagt, det finns folk därute som det sticker i ögonen när andra är lyckliga. så.. mejla, för inom kort kommer jag sätta lösen här. runt en månad, så alla som vill kommer åt.. sen är det ju aningen svårt (;

lite halv bittert inlägg, men jag orkar inte vara glad. därav min frånvaro på bloggen, och bloggpaus och gud vet vad. jag har tappat lusten helt enkelt. har haft det nog kämpigt med allt och nu vill jag inte ha det mer kämpigt, inte mer än nödvändigt.

nu ska jag hoppa i säng med hjärtat mitt och sussa. imorgon ska jag till lyra och plugga psykologi. ska lägga mig i deras soffa under en filt med en kopp te och läsa!

hoppas ni sover gott och vaknar upp till en ny bra dag (: det ska jag!

puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Marina

Hej!



Är inte på din blogg så ofta men ibland kikar jag in. Började igentligen när ni skulle gifta er och jag fann din blogg via en annan. Nu tycker jag bara det är kul att se hur det går för er. Jag skriver aldrig något, har inte kännt det behovet.

Det gör jag nu.

Jag hoppas du kan vara stark nog att strunta i folks kommentarer, radera och glöm bort!

Tror att det är fler än jag som kikar in för att det är en mysig blogg.



Hoppas du står på dig för din rätt att ha en fri blogg.



Lycka till!

2009-06-09 @ 10:16:45
Postat av: Marielle

Hej Fanny!

Jag tycker det är synd som du säger att folk ska vara på det sättet. Att det kan sticka i deras ögon med andras lycka. Om du ska lösenordsskydda så vill jag gärna ha ditt lösenord:). Jag hittade inte det rosa lilla kuvertet så jag skickar min mejl till dig. [email protected]

2009-06-09 @ 11:20:04
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej Fanny! Jag tycker absolut inte du ska sätta lösenord på din blogg, låt inte dom idioterna "vinna" över dig. Jag älskar din blogg och hur du skriver. Hela din blogg är som ett enda stort lyckopiller! Jag blir så glad av att läsa din blogg, den är precis som du skrev glad och positiv! Ibland om jag är sur, ledsen eller arg och jag läser din blogg så blir jag snabbt glad igen. Tack för det! Ta hand om dig och ha det bra! Ni är himla fina tillsammans du och Alexander. Kram från mig!

2009-06-09 @ 18:29:55
Postat av: Johanna

Om du sätter lösen, vill jag gäääärna ha login. :D

2009-06-10 @ 09:59:16
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Hej!

Jag vill gärna ha lösen om du slutar blogga öppet! :) Men jag tycker inte heller du ska sätta lösen, tror dem flesta får negativa kommentarer ibland. sätter man lösen så vinner ju dem.

kram

2009-06-10 @ 15:01:14
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback