lunch

just nu sitter jag inne på ett kontor (min ena coachs rum) och äter lunch och pluggar. har precis gjort en kopp te som jag väntar på ska svalna en gnutta (: sen ska jag fortsätta plugga. läser om schizofreni just nu och hur patienterna blev inspärrade och behandlades helt galet förr i tiden. inte undra på att dom blev ännu mer sjuka. jag har fått låna ett psykologi lexikon och har suttit och bläddrat i det. jätteintressant (:

om en timme ska jag ha coach möte och sen åker jag hem och fixar hemma. ska städa och laga mat och mysa till det tills älsklingen kommer <3 längtar så efter honom och det ska bli så mysigt när han kommer hem vid sex (: sen blir det film och gos hela kvällen. jag är ledig imorgon och det är han också så vi kan vara uppe ett tag. imorgon ska vi fixa på balkongen, skitkul och skönt att få det gjort. så vi kan sitta där ute. det har vi iof gjort innan också, men det blir ju så mycket finare med trätrall ist för cementgolv ^^ ska fota sen så ni får se såklart. jag älskar den limegröna mattan från indiska som vi har under balkongmöblerna. så fin!

idag är det verkligen varmt ute. jag har svart och grå randiga knästrumpor, gråblå ballongkjol med högmidja och ett svart linne med spets upptill. sen svarta mary janes (: dåligt med foton på dagens outfit, kanske ska slänga upp en bild sen när jag kommer hem.

nu måste jag fortsätta plugga! vi hörs senare. (: puss&kram ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback