Lyra

älsklingen kommer och hämtar mig snart. han är och köper en minidator som vi ska ha i tvbänken och ha alla filmer där och musik och sånt där ni vet (: såhär ser den ut. fast den är vit. sen har man som ett bibliotek med alla filmer osv.. kan lägga dom i kategorier osv. härligt.

jag har haft coachmöte i 1,5 timme och nu är jag trött! ska bli skönt att komma hem och slappa lite innan vi beger oss ut igen (: mysigt med en tripp till ikea och sen gå på bio!

idag har jag på mig leggings och en sailorklänning. en marinblå med vita prickar och sån "hakklapp" som hänger bak på ryggen. men ikväll blir det mjukisbrallor och hoodie. skönast så när man ska sitta och gosa på bion!

redan torsdag idag och två dagar kvar till våran tre års dag och våran första bröllopsdag. längtar så mycket <3

 

klipp från en av mina favoritfilmer och en av de bästa låtarna som finns.

ha en bra dag! vi hörs sen (: puss&kram.



Kommentarer
Postat av: sanna

fin blogg

2009-06-04 @ 19:05:18
URL: http://sannaknows.blogg.se/
Postat av: Lisen

Detta riskerar att låta bittert och avundsjukt, vilket det också kanske är lite grann... och jag vet, det faller mest tillbaka på mig själv. Plus att du verkligen verkar förtjäna allt det bra som finns i ditt liv:)Så därför ska du inte ta detta som gnäll.. mer en påminnelse om hur lyckligt lottad du är!



du ska veta att du har en enormt bra livssituation. Att ha en pojkvän som ger både kärlek, trygghet och ekonomiskt trygghet så att du kan läka ut och växa i din takt är få förunnat.



Jag har visserligen haft kärleksfulla pojkvänner men de har inte haft möjlighet att vare sig ge mig fullt stöd pga egna problem såsom alkoholism vilket snarare förvärrat min egen psykiska hälsa och jag har alltid varit tvungen att försörja mig själv.



Kan vara en bra tankeväckning, dels att du ska värdesätta det du har/vilket du verkar göra) dels att du värdesätter din man.



lycka till.

2009-06-04 @ 19:28:48
Postat av: fanny

Lisen: men åh, du får skriva precis vad du vill. Jag tar det på rätt sätt :) jag uppskattar allt i mitt liv oerhört mycket varje dag. och att få chansen att läka har jag tackat honom för varje dag. jag har iof mina egna pengar, jag betalar mina egna räkningar osv :) vi har delad ekonomi eftersom att vi är gifta. han betlar vissa saker och jag andra. så det är bra fördelat. men hans enorma kärlek och stöd har verkligen fått mig att kunna må bättre och bättre. han är fantastisk! blir ledsen när du säger att du inte fått det stödet. det behöver alla som inte mår bra, men tyvärr är det inte så det ser ut.. :( kram

2009-06-04 @ 19:39:25
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Johanna

den där filmen är otroligt fin!



jag såg I taket lyser stjärnorna nu ikväll, har du sett den? den drog fram många tårar hos mig vill jag lova...



saknar dig gumman!

puss <3

2009-06-04 @ 22:44:12
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback