min kväll.

hej på er. hoppas ni mår bra! jag är lite piggare nu och det känns skönt, men det ska ändå bli riktigt skönt att sova snart (: ska läsa lite innan jag släcker lampan tänkte jag.

jag och måns sitter inne i datorrummet och dricker te och äter nygräddad sockerkaka. han är helt galen i sockerkaka (det också.. han äter allt) så vi har mumsat på en bit tillsammans (: han dricker dock inte te (; jag fick ett ryck efter att jag suttit och pluggat i en timme och blev jättesugen på att baka, så det blev en sockerkaka.

nej om jag skulle ta och borsta tänderna och komma i säng. imorgon väntar uppsatsskrivning heeela dagen. och det ska bli riktigt roligt. att psykolanalysera en person är intressant och framförallt givande. i love it. så den här uppsatsen skriver jag med glädje. funderar på att sitta på balkongen imorgon när solen lämnat den, vi har nämligen bara sol på förmiddagen och det uppskattas. skulle aldrig klara av att ha solen inlysanade i lägenheten dagarna i ändå. pest och pina. så när det är skugga flyttar jag nog mig till balkongen och pluggar (: mysigt! har suttit på balkongen nu på kvällen med en kopp te, tända ljus och pluggat. åt körsbär och bara myste. riktigt skönt ute är det också. härligt! vi har fixat så vi kan ha våran balkongdörr öppen hela dagarna på vid gavel och det fläcktar så himla skönt i hela lägenheten. (vi har satt upp ett kompostgaller, för ena katten gillar att smita)

här kommer lite bilder (: sov så gott sen sötnosar. vakna upp till en ny bra dag <3 puss&kram.







 









Kommentarer
Postat av: Agnes



Delta gärna i mina två tävlingar!



http://agneslauedberg.blogspot.com/2009/06/tavling-dreggellappar-fran-kidsbutik.html

http://agneslauedberg.blogspot.com/2009/06/tavling-vinn-valfri-vaggtext-fran.html



Ha en mysig helg! ♥

2009-06-26 @ 02:15:23
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback