mysdag delux

idag när jag vaknade vid halv tio så bestämde jag mig för att ha en riktigt mysdag. bara slappa, pyssla med saker hemma och ta det lugnt. ska plugga också, men det gör jag varje dag oavsett om det är helg eller inte, så det känns inge jobbigt direkt (: jag har redan kollat på en film det blev confession of a shopaholic ← trailern (: den var helt okej, rolig och söt. jag har ätit frukost och myst på balkongen med katterna. ska rensa och organisera i ett köksskåp snart där det är kaos och sen pilla lite med en annan sak (: det är riktigt skönt ute nu, varmt, men det fläktar. jag sitter i en oversize t-shirt från indiska och mini shorts från bikbok. skönt med mjuka kläder (: och äter melon och dricker gurkvatten.. hur som helst. idag ska jag bara ta det lugnt. ta vara på dagen och göra lite smått och gott. de senaste veckorna har verkligen bara bestått av plugg.. och min hjärna behöver få vila en dag.

lite planering:

måndag idag: en tjej kommer och köper bumlinglampan som vi hade innan, sen som jag skrev här uppe ska jag pyslla med lite allt möjligt. även plugga lite senare.

tisdag: lyra 10 - 15, plugga till slutprovet i psykologi A. sen på kvällen kommer mamma hit och vi ska ha myskväll med film (:

onsdag: plugga till slutprovet och äta middag med amie i stan på någon mysig uteservering.

torsdag: lyra mellan 10 - 12 (plugga till slutprovet) älsklingen går av jobbet, whiii. mysdag, vi ska om det är fint väder åka till en strand och sola och bada! tar med oss matsäck och myser där hela dagen. grillning på kvällen.

fredag: lyra mellan 10 - 12 (plugga till slutprovet) skriva slutprovet.. vi ska gå på anna ternheim och thåströms utomhuskonsert. hoppas vädret håller i sig, men det tror jag (: ska bli jättemysigt. på dagen ska vi nog bara lägga oss på klipporna där vi bor och sola och bada. konserten början halv sju på kvällen.

lördag: vi är hundvakt åt min mops (det lät konstigt att vara hundvakt åt sin egen hund.. alexander är allergisk mot hundar och därför bor adolf hos min mamma) hur som helst, adolf kommer hit och det ska bli jättemysigt (: på dagen ska vi äntligen lägga balkonggolvet. längtar riktigt mycket! sen på kvällen ska vi grilla och mysa här nedanför huset.

söndag: åker vi till landet och är där över dagen, eventuellt så sover vi över till måndagen. så då blir det hela söndag och hela måndag sen åker vi hem på måndag kväll. på söndagen ska alexanders pappa visa oss hur motorbåten fungerar och sen ska vi ut och köra med båten till något mysigt ställe. bada från båden och ha med oss matsäck. sen grillar vi på kvällen och på måndagen blir det bad och sol på sandstranden. mysigt!

hoppas ni har en jättemysig dag i solen. ta hand om er så hörs vi lite senare (: puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback