mysig promenad

vi kom in från våran mysiga promenad med adolf för ett tag sen, vi gick i skogen, i villaområdet vi bor vid och nästan ner till vattnet. mysigt! solen sken och det var ganska varmt. skönt. jag och älsklingen gick och höll om varandra och pratade om framtida villa vi ska bygga. längtar verkligen! ska bli så jäkla härligt! (:

jag har precis stoppat in middagens lassagne i ugnen och ska göra en sallad snart, måste bara vila några minuter. börjat må illa som sjutton på sista tiden. riktigt jobbigt. så jag hoppas det går över.. snart! mamma tror jag är med barn, men det hoppas jag att jag inte är. inte nu, inte än. nej. vill plugga, få ett jobb jag verkligen trivs med och ut och resa mer! barn har man hela livet sen, så det kan och det kommer vänta i några år till. även fast du vill my att vi ska skaffa barn (; blev så glad när hon sa att jag skulle bli världens bästa mamma, sånt blir man varm i kroppen av. sötnos!

ikväll blir det massa mys här hemma hos oss! ikväll är det min tur att välja film, men vi brukar aldrig ha svårt att välja tillsammans, vi har samma filmsmak så (: blir nog någon myspysig film. igår hade vi spa här hemma jag och älsklingen, vi gjorde lermask från lush, ångduschade och skrubbade kroppen, hade hårinpackning och så (: jätteskönt. "åhå, känn, känn då.. kolla vad len jag är" han är så gullig <3 så nu har vi bestämt att vi ska ha hemmaspa varje vecka han är ledig. myspys! (:

jag får inte tag i mamma så antagligen åkte hon och hennes kompisar till gröna lund idag, jag och mamma ska dit i slutet av sommaren, då är det halva priset på åkband, det ska bli skitkul. vi har inte varit på gröna lund tillsammans på lääänge. hon åker allt. hon är världens coolaste mami! (;

ska duka och tända ljus nu, äntligen börjar solen gå ner, så mycket mysigare med levande ljus då. sen ska vi äta en god middag, och bara mysa resten av kvällen. ska bädda rent i sängen också. sen sova. imorgon ska vi åka och lämna in bumlinglampan på renovering.. tror vi ska ha den vit.. eller svart.. ingen aning. ska diskutera med alle. sen ska vi kolla trätrall till balkongen, titta på ondskan på kvällen (ska psykoanalysera en person i filmen) och sen vet jag inte vad vi hittar på ^^ jag ska plugga iof. läsa ur psykologiboken bara (:

hörs sen, ha en jättemysig kväll <3 puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag tror med att du skulle bli en jättemysig mamma :) Hoppas att du är med barn ;) Kram!

2009-06-21 @ 21:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback