regningt.

god morgon kära ni. jag vaknade vid tio. eller första gången vid fem och fastnade vid datorn vid ikeas hemsida.. hur som helst, älsklingen upptäckte min frånvaro i sängen och kom upp och hämtade tillbaka mig (: sen sov vi nu till tio och han ska göra frukost och jag ska skriva matlista. vi ska duscha efter frukosten..
 
..och sen åka till ikea och köpa balkongbord och lite dynor osv.. sen vidare till bauhaus och köpa vit utomhusfärg, trätrall och lite annat smått och gott. sen ska vi till jysk och köpa några filtar och sen hem och börja med balkongen (: hoppas på att bli klara ikväll. för imorgon kommer ju mysan och då vill jag att vi ska kunna sitta ute och dricka te med massa tända ljus på kvällarna. låter mysigt (: hoppas det blir lite bättre väder. för idag är det grått på himlen och det har regnat. men vad gör det :D perfekt för en pysslar dag hemma!

jag ska plugga en massa också. så jag är välförberedd för delprovet nu på fredag. lite nervös är jag, men det är bara att nöta in allt. (:

ska leta recpet nu, så hörs vi senare. ha en mysig dag allihopa! puss&kram <3

uppdatering.. det blir inget balkongfix idag. smhi visar regn, rusk och kyla. så ingen vits ju ^^ blir iallafall mathandling och massa mys med min kärlek <3 låter ruskigt bra enligt mig (:



haha, jag ser lite halv lömsk ut.. ^^



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback