så trött

jag är som en zombie idag och slappar mest runt här hemma så skönt! att sova fem timmar (det var ju så himla mysigt att sitta uppe med älsklingen igår och mysa) och sen har coachning i två timmar gör en trött. när vi kom hem nu så tvättade jag av sminket och satt på mig pyjamas, sen kollade jag på klockan, haha, tre.. känns som jag ska sova snart. får mysa runt i kväll bara och plugga om mitt huvud tillåter, annars blir det stenhård pluggdag imorgon från morgon till kväll. eller ja, tills jag är klar. halva uppsatsen är redan skriven (: skönt!

vi har varit och handlat mat nu på coop för 1700 kr och har mat i sju dagar. tycker matpriserna har gått upp.. men hellre betala mer och äta bra mat. innan det var jag och åt lunch med mamma på en jättemysig uteservering, jag åt grillade kycklingmackor med massa sallad, och drack färskpressad apelsin juice. riktigt gott. vi satt oss i skuggan och det var riktigt behagligt ute, här i stockholm har vi haft 26 grader i skuggan idag (: sommar!

jag har precis städat ur kylskåpet och fyllt på matvaror i kyl, frys och skafferi och snart ska jag börja med middagen (: det blir tacos, gott va! och den här gången köpte vi mjukt tacosbröd med fullkorn, ska bli spännande. hoppas det är gott. för brödet (det vanliga tacosbrödet) är ju inte allt för nyttigt.. ^^

ska nog börja med middagen nu och sen bara mysa med hjärtat innan han åker till jobbet. juste jag och mamma var inne på second handen som jag köpte bumlinglampan på och fyndade en gammal nrplåt, en sån som sitter på bilar ni vet, fast från något annat land för ynka 15 kr jag har ett litet projekt. måste bara hitta en vägg (: ni får se sen. har så jäkla mycket projekt igång. måste skriva en lista och hitta tid. jag blir galen på mig själv ibland. haha. men det är kul att pyssla och ha massa ideér.. (: mesta energin går såklart till skolan just nu. jag vill kunna välja vilken linje jag vill sen på universitetet. kämpa nu - njuta sen.

nu blir det gott med tacos! (: vi hörs sen. ha en jättemysig eftermiddag <3 puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Doris

Jag tycker fortfarande att du är MYCKET duktig!:)



Men jag rekommenderar dig verkligen åter igen att göra högskoleprovet. Prova iaf! Samtidigt som du pluggar upp betygen kanske?



Det är en dag och ett bra resultat där tar dig in på alla linjer och är giltigt i FEM år, du vill ju börja plugga innan dess på univ!

2009-06-26 @ 13:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback