sommar

nu är det verkligen sommar, helt underbart (: jag sitter i mjukisshorts och linne och är barfota (: skönt! vi har tagit upp våran AC från källaren och det är som att vara i himlen här inne nu. så svalt och skönt (: men vi åt ändå middag ute på balkongen. blev bulgursallad med keso & kanelröra. mycket gott. jag duschade efter middagen och sen när älsklingen åkte vid 18 så kom mamma och adolf hit (: vi ska snart titta på film och fika. mysigt.

idag har jag läst 60 sidor ur min psykologibok, satt och drack mängder med vatten. sen har vi klippt vera. hon blev så jäkla söt, haha (: och det märks att hon tycker att det är skönt att bli av med sin tjocka päls (: blev jättefin. mitt hjärta <3

ska ta och vara lite social nu. vi hörs lite senare. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Ja visst är dem fina :) Jag frågade henne då om dem va nya men hon sa att hon hade dem förra sommaren oxå (måste missat det hihi), så jag frågade aldrig var dem va ifrån. Kan fråga om du vill? :) Kan ju va så att hon klippt av ett par gamla jeans. kram

2009-06-30 @ 23:29:51
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej gulle :) Ska vi ses snart? :) Jag och Jocke går på semester nästa vecka om ni kan ses något här framöver? Skulle va såå trevligt.



Hur stor är er AC, jag vill ha en men Jocke säger nej för han tror de är stora och fula, haha. Det skulle verkligen behövas i lägenheten.



Puss och kram hjärtat, önskar dig en super härlig dag i solen.

2009-07-01 @ 07:00:06
URL: http://mittnyahem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback