tisdag

hej allihopa! (: hoppas ni har det bra. jag mår lite bättre med jag kör på lösenord och ni som vill ha det för mejla mig. än sålänge så är ni tio st som ska läsa bloggen (; kommer påminna lite i mellanåt.. för vissa läser nog inte varje dag. tack för era fina ord. blir så glad <3 tack tack tack.

nu ska jag rycka upp mig och inte låta någon trycka ner mig. sådesåå. (: idag är alexander med mig på lyra, fast vi har inte umgåtts så jättemycket, han sitter och blir intervjuad av en som har praktiserat här. sen ska vi nog äta en macka och ta en kopp te (: mysigt.

idag ska vi veckohandla så det är fullt i kylen när mysan kommer. tänk torsdag snart och då stannar min sötnos i en vecka. det känns helt underbart <3 vi har alltid så kul tillsammans. och det är perfekt för alex jobbar den veckan så vi har hur mycket tid som helst att umgås och hitta på roliga saker. så glad att det inte dröjde mer än några veckor innan vi sågs igen..

ikväll ska jag plugga. har suttit nu i en timme och läst och antecknat, det lär jag mig bäst av och det fastnar bra. känns skönt att jag känner mig själv och har hittat en studieteknik som fungerar för mig. det känns skönt! och att det går bättre än vad jag först trodde att det skulle göra. man ska inte underskatta sig själv ^^

sen ska vi såklart mysa och titta på film. eller nej, det är ju husfruarna. det får jag verkligen inte missa. ledig onsdag och då ska vi nog åka till ikea, kolla på balkong bord. vi får se vad vi hittar på (: plugga ska jag såklart också!

ha en jättebra dag! vi hörs senare. juste jag ska köpa en digitalkamera inom kort, så då kommer jag ta med den. så det blir mer bilder här på bloggen. blir så jobbigt att släpa med våran systemkamera till stan osv (; så inom kort. jag väntar på en bra rabattkod.. så man kan få den lite billigare.

nu - lunch och plugga vidare. pusss&kram.



Kommentarer
Postat av: Mysan

gumman, jag älskar dig och längtar mest! :D

2009-06-09 @ 21:56:58
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback