torsdag

god morgon! (: jag sitter och äter frukost. blev en kopp med kärlekste, juice och två lingongrova med skinkost, gott! om ett tag ska jag ducha och fixa iordning mig för dagen. var fakttiskt pigg när jag vaknade och det var uppskattat. brukar vara som en zombie i vanliga fall. (:

sitter inne i datorrummet nu och knappar på tangenterna, är så glad att vi renoverade här inne, våran lägenhet blev som en 2,5:a (: och sen är det riktigt mysigt här inne när man bara har skrivbordslampan tänd. det känns som ett litet krypin. och skönast är att vi fått ordning på massa viktiga papper osv, sorterat och så i olika pärmar. perfekt, för innan var det bara nerslängt i en låda. nästa rum som står på tur för renoveringen är köket. känns trist att det blivit framskjutet så mycket, men jag sparar hellre ihop pengarna är att ta lån till det. vi försöker ha så lite lån som det bara går, för vårat mål är ju att flytta till villa innan 30 och det kommer vi! var så säkra! (: så, jag ska samla ihop till köket själv, och jag siktar på oktober. för vid jul vill jag inte renovera, då vill jag bara mysa med alexander. <3

idag är det riktigt dåligt väder ute. man ser knappt ut, det är massa dimma och mulet. det blir nog mjukisbyxor idag och någon mysig tröja. jag klär mig efter humör och väder, haha (; och är inte alls obekväm i mjukiskläder. jag ser väl ut som en slappis ganska ofta :P men det är skönt.

nu måste jag nog gå och duscha, så jag slipper stressa sen. bussen går om en timme, så jag går härifrån halv nio. ska hinna sminka mig lite också.

idag kommer ju mysan (: ska bli jättemysigt! vi hörs lite senare. ha en bra dag och ta hand om er <3 puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback