vilken dag

hej på er. hoppas ni haft en bra dag. snart är ju den här dagen slut och jag är mer än trött kan jag meddela, haha. vi är lagom flummiga just nu. skrattar åt allt. men det är bara jättekul (: jag älskar ju att skratta och det har jag gjort konstant den här veckan med my. tack för det hjärtat <3

vi kom hem för en halvtimme sen. har varit på gröna lund ikväll. vi har åkt karuseller i fem timmar. stannade tills dom stängde och då kom mamma och hämtade oss, så skönt, får benen vek sig nästan. vi har verkligen haft kul. :D bra med åksjuketugummi, (tack helena för tipset) min kropp börjar bli gammal. haah. tål inte alls lika mycket längre (; men med tugummit gick det till och med att åka nya insaine. galen. men kul.

vi sitter med ansiktsmask just nu och ser jättesnygga ut. my har en sån som stelnar som man ska dra bort sen. hon kan knappt öppna munnen, haha. ser ut som massa rynkor (: det ser ut som hon tagit massa botox sprutor, hahah. så kul. jag tog en blå lermask. känns som jag har tandkräm i hela fejset.. svider. vill man bli fin får man lida pin..

vi ska snart sätta oss och kolla på film. mysigt! är jättesugen på te. har varit det hela dagen. jag har förensten pluggat idag. läste 50 sidor i psykologi boken. satt på balkongen i skuggan i mjukiskläder, åt vindruvor och drack massa vatten. vaknade i natt med migrän värre än värst och mådde pyton. så det blev en lugn dag för mig innan älsklingen körde in mig till söder där jag mötte upp my och åt lunch (: sen gick vi till body shop och jag handlade två st body butter, mango och cocos.. det var 50 kr rabatt om man köpte två. sen in på lush och köpte lermask och sen tog vi färjan över till gröna lund (: och nu sitter vi här..

ska nog tvätta bort min mask nu, den kliar. imorgon ska jag och my ta oss in till stan, hennes tåg går 11:20 ): inte alls kul. sen åker jag hem och pluggar. ska sitta på balkongen om det är fint väder. på kvällen kommer mamma och ska hjälpa mig att lägga upp uppsatsen, jag kommer inte ens ihåg om jag någonsin skrivit en uppsats, så hon ska förklara lite för mig (: och så äter hon middag här. mysigt!

nej, nu ska jag umgås med my och titta på film. ha en fortsatt mysig kväll. puss&kram (:





Kommentarer
Postat av: Mysan

men du vet väl om att jag tar sånna sprutor;)

2009-06-16 @ 23:39:04
Postat av: Marielle

Om du lägger in musiken först i inläggen så kan man läsa och lyssna på musiken samtidigt:).

2009-06-17 @ 11:20:20
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback