färdig!

nu har jag pluggat i sex timmar och är nästan klar för den här veckan. skulle tippa på en halvtimme till (: skönt, riktigt skönt! när jag väl sätter igång är jag helt inne i det jag håller på med och timmarna försvinner fort. men det är nog bara för att jag tycker att det är så kul med engelska. tänk sen när jag läst dom ämnena jag måste ha (samhälle och matte) då får jag välja massa roliga kurser! så kul (: det här blir ett bra plugg år! det är det redan! skickade nyss in min inlämningsuppgift till läraren också.. skönt att ha det ordnat. jag har lärt mig att inte vänta med saker, eller skjuta upp dom, då glömmer jag lätt. när jag tänker på någonting så gör jag det på en gång.

jag sitter och äter lite mellis nu. valnötter och ett glas fil. och skriver en inköpslista. vi ska till coop snart och handla mat för den kommande veckan! och ev. åka till ikea också och köpa lite saker till badrummet. får se hur det blir! då blir det en liten minimakeover ikväll. (: kul med lite förändringar! måste ta oss tid till att börja med köksrenoveringen också. ringde banken idag och la om lånen. så nu har vi bara bottenlånet kvar. kommer bli runt 4500 kr billigare varje månad för oss. spara! vi ska bygga villa innan trettio och i den här farten så blir det lätt (: vi sparar och höjer värdet på lägenheten. då får vi en bra insats till huset senare. det är perfekt med mål! och speciellt när man är två som verkligen brinner för någonting och strävar efter det med kämparglöd! jag älskar hur vi sammarbetar och och älsklingen <3

ska skriva klart den där listan och sen duscha. sen beger vi oss ut i luften. funderar på en mysig promenad ikväll. hand i hand ner till vattnet. det hade varit så mysigt! (:

ta hand om er, ses snart. puss&kram!



a long time ago..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback