friday!

hej allihopa! hoppas ni mår bra! jag mår bara fin fint (: sitter och klurar på hur nästa rand på väggen ska bli.. det är nog bara att köra, blir vi inte nöjda med någon rand så målar vi över den helt enkelt.. ibland önskar jag att jag inte var så himla pedantisk! eller rättare sagt, inte så velig ;D det blir bra tillslut!

ska ta och fixa lite lunch strax, magen kurrar och sen ska jag plocka lite här hemma, städa lite och fixa inför en mysig fredagskväll med let's dance, popcorne, tidningar, bok och massa te! gud va mysigt med helg (: tråkigt att älsklingen jobbar, men man kan ju inte få allt (;

igår när vi var på möte tillsammans så fick vi sitta mittemot varandra och titta varandra i ögonen och säga saker om varandra. vi skulle berätta för varandra vad vi tycker är mest attraktivt på den andre osv. det svaret jag fick var det finaste någonsin. att ha en man som tycker att min största attraktiva sida är min livsglädje var det finaste jag hört. "det skiner om hela dig" han sa att han beundrar mig för min styrka. han är så fin alexander. den bästa man kan tänka sig! vi är så nära varandra och vårat förhållande är så stabilt och tryggt. inget kan rubba våran starka grund vi står på. jag är så lycklig att jag får leva mitt liv med honom. vi är verkligen menade för varandra.

jag älskar dom här mötena. man hinner sitta och prata om saker som man vanligtvis inte hinner med. och det för oss ännu närmare. vilken chans vi har fått, ett sånt möte på en timme kostar runt 1200 kr och vi får det gratis. lyx! vi brukar säga att vi är avundsjuka på oss, för vi har det så bra ^^ I just love my life!

dagen blir lugn! ska iväg och träna senare om den här jäkla huvudvärken vill släppa någon gång. det måste vara det mulna vädret.. blir ganska hängig av det och får huvudvärk. isch. jaja, en mysig hemma dag är inte helt fel det heller :D

ska ta och fixa lite luch nu, vi hörs senare! ha en jättemysig fredag! (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

ni är så fina gumman!



hoppas att du får en jättefin helg!



puss&kram <3

2009-03-06 @ 14:35:33
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Helena

Jga är oxå ensam inatt =(

2009-03-06 @ 16:06:42
Postat av: Pieces of Jen

Det var väldigt fint sagt:) puss o kram

2009-03-06 @ 21:45:53
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback