god kväll bloggen

allt bra med er? (: hoppas det! jag är helt sladdrig i fingrarna, haha. kan knappt skriva. jag har målat alla ljusgråa ränder nu och en silverrand.. nu måste allt torka och sen kan vi fortsätta.. om vi gör det idag eller morgon vet jag inte. det är alex sista kväll, så jag röstar på massa mys :D väggen och färgerna finns ju kvar (: men gud det blir så himla fint, ser mer ombonat ut nu, även fast det är gråskala. vet ni.. silver metallic färgen som vi köpte glänser bara när den får ljus på sig, så vi kom på den smarta idén att köpa riktigt silverglittrig sprayfärg. det tar vi sist. det ska bara vara som effekter på väggen och vi måste ha massa golvpapp runtomkring på väggarna, sprayfärg har en tendens att komma överallt annars ^^ det kommer bli grymt!

jag har pysslat lite med text i köket också. blev himla fint (: kul med lite enkla förändringar som gör så mycket. jag gillar vårat hem, eller jag ÄLSKAR det (: trivs så himla himla bra. det känns verkligen som vårat nu när vi fixar allt (:

ska fika med älsklingen strax, bara måla ett sista varv på sista ljusgråa randen. sen får det vänta tills imorgon. får ta det lite pö om pö helt enkelt (:

här kommer lite färska bilder iallafall.. och nu är det som sagt bara den ljsugråa (förutom när vi testade silver färgen) det ska dit två gråa nyanser till och vissa ränder kommer sitta ihop osv.



ljusgrå rand och silverrand, färgen kröp under tejpen på vissa ställen på den silvriga, den var så flytig ^^ så vi stod med tops sen.. här ser ni att den är ganska mörk när det inte kommer ljus på den. nu hoppas vi på att med sprayfärgen få samma effekt som när det ligger ljus på den här, fast hela tiden (:



liten bit påväg.



tejpen är borta från vissa.





några fler ränder på på plats.





tagen från fåtöljen jag sitter i just nu. lister ska upp på väggen också. nu ser det för taskigt ut!

en bra början, tycker ni inte? (:



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, gumman! det ser verkligen jättebra ut, vad ni har jobbat! kul att förändra saker och ting och sådär ;*



vad ska du göra imorgon? - om du inte ska måla vidare? :)



puss&kram! <3

2009-03-04 @ 22:03:55
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åhh det kommer att bli riktigt läckert!

2009-03-04 @ 23:09:16
URL: http://fiabloggen.blogg.se/
Postat av: Pyrah

Vad fint det blir! Ska bli kul att se det färdiga resultatet sen. Och så tänkte jag fråga dig vad du använde för färg när du målade din pinnstol? Har ett gäng som jag ska måla, några svarta några vita. Kram

2009-03-04 @ 23:13:32
Postat av: tessi

jätte jätte fint, verkligen!

2009-03-05 @ 09:44:25
URL: http://www.tessisliv.blogspot.com
Postat av: Pieces of Jen

Åh, det kommer bli superfint!! funderar på nåt liknande i hallen, fast andra färger. men känns inte som vi riktigt har tålamodet, haha :)

kram

2009-03-05 @ 21:34:10
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback