God kväll

hoppas att ni mår bra! jag mår jättebra. sitter med måns i knät i fåtöljen och lyssnar på kelly clarksons nya låtar. underbart bra! måns kollar på tv, haha. han är så söt. det ser verkligen ut som att han titta (: gulle.

jag ska snart titta klart på en film som jag inte såg klart på och sen ska jag rensa i min garderob. jag älskar att rensa och fixa i skåp och lådor. där kommer mitt stjärntecken fram starkt ^^ jungfrun är känd att vara pedantisk och gilla ordning. haha. det stämmer riktigt bra in på mig. så det ska bli kul att rensa!

har ätit en jättegod middag ikväll. örtkyckling med dinkelsallad och någon god sås till med röd pesto. mums! fotade, det var så fina färger. så här får ni se (:



marinaden till dinkelsalladen bestod av röd lök, röd paprika, färsk basilika, soltorkade tomater, skyt från tomaterna, olivolja, salt och peppar!



läsa recept!



dinkeln är iblandad i marinaden (:



framdukat. kycklingen ser lite möglig ut, haha (: det är massa örter.

hoppas eran onsdagskväll blir jättemysig! jag ska tända ljus och krypa upp i soffan och bara njuta av att vara ledig ikväll. så skönt! (även fast jag är lite rastlös) ^^

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

gud, nu blev jag jättehungrig! såg verkligen otroligt gott ut ;*



puss <3

2009-03-11 @ 18:59:54
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback