God natt

helt slut och det ska bli en fröjd att gå och lägga sig nu! ska läsa massa tidningar och bara mysa, skönt att komma i säng lite tidigare ikväll. så jag är lite piggare imorgon! då ska jag upp halv åtta och sen åker jag och pluggar! (: kommer hem vid tre tiden och då ska jag umgås med alex, laga mat och sen åker jag till gymmet och tränar spinning. får se om jag kan gå hem sen (; tur att det är nära hem..

saknar verkligen alex, behöver ha honom nära, det räcker inte med att gå och sniffa på hans parfym och gosa ner ansiktet i hans kudde... eller stirra mig blind på kortet på dataskärmen av honom.. jag behöver honom intill mig. hud mot hud. längtar så sjukt mycket tills han slutat jobba den här veckan. och speciellt till söndag. då blir det massa mysigt! och vi får massa kvalitetstid tillsammans. och det är så mycket värt. man måste vårda sitt förhållande och det är vi riktigt bra på. vi är bra. du och jag.

men tills du är hemma igen, är det parfymen och kudden och bilden jag får nöja mig med.. usch jag är verkligen töntigt kär! eller usch, det är helt UNDERBART (:

nu ska jag sova! god natt puss&kram!



den vackraste dagen i mitt liv. du vi två blev en.



Kommentarer
Postat av: Erica

Åh vilken fin bild!! :)



Det blev ett vitt kök, ja absolut! Bilder kommer att komma! :D

2009-03-10 @ 10:28:18
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback