God natt.

GUD vad jag är trött nu. har stått och rullat femtio bollar, tryckt en grop i varje, lagt dom i små formar, hällt sylt i dom och nu står hallongrottorna i ugnen (: sen bakning, haha. tur för mig att jag är ledig imorgon! ska dock plugga det sista som jag inte gjorde klart idag. och läsa tjugo sidor i twilight boken. som jag inte heller gjorde nu i kväll. vart tar tiden vägen? klockan var ju halv nio nyss..! det borde vara 48 timmar på ett dygn istället för 24, tycker ni inte? man hinner ju knappt med någonting ^^ jag bävar för vuxenlivet sen (va liten jag lät nu, hihi) nej med med heltidsjobb, barn, hämta på dagis, laga middag, träna några dagar i veckan, ha ett sexliv, myskvällar och ändå vara pigg! hur får man ihop det?! jag tycker min kalender är ganska fyllt redan nu. fast det kan ju bero på att jag gått från ingenting till mycket på så kort tid. man vänjer sig nog (:

hur som helst.. vill ni se mina söta små kakor? (:



innan gräddning!



formarna är aningen större än knäckformar. perfekt till hallongrottorna!



jättegoda kolasnittar..

allt är från a piece of cake som jag fick i födelsedagspresent förra året (:

det blir en snabb dusch nu, sen hoppar jag i säng!

god natt och tack för era söta jättegulliga kommentarer. värmer i hjärtat <3

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

gud så gott det såg ut! skickar du några? haha ;)

känner att jag vill ha leilas bok, gillar henne skarpt! och efter att ha sett dina kakor nu, så ser man ju att det är en bok att lita på! du är så duktig gumman!





och nu när det i princip är natt känns saker o ting lite bättre. efter dina ord, och efter lite bra musik! jag har insett att det enda som egentligen saknas (tror jag...) är kvitton på betalda räkningar - och det kan jag ju skriva ut direkt efter att ha betalat via internetbanken. men, hur gör man med räkningar som sänts in med posten, vet du det? hur får man kvitto på dem? för mamma o pappa betalade några räkningar åt mig nu, och de skickar in inbetalningskorten istället för att betala via internet liksom...!



From nästa måndag blir jag inskriven på Jobbcentrum för ungdomar, via socialen, 3 veckors introduktion som är på heltid. Det kommer kännas otroligt konstigt, att gå från hel"ledig" och utan större problem att fördriva tiden, till att plötsligt gå iväg på något (som jag knappt vet vad det innebär) hela dagarna! Men jag hoppas att det leder till något bra.



Sov så gott gumman, puss & kram <3<3

2009-03-24 @ 01:08:12
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Marielle

Snälla snälla Fanny skulle du vilja dela med dig av ditt recept på hallongrottorna? Dem ser super gulliga och goda ut. Dem passar dig som handen i handsken ju:)!

2009-03-24 @ 08:25:38
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Pinar

Åh fan vad sjukt :O Jag bakade likadana kolasnittar igår! Fast jag kallade dem kolakakor, kom inte på det riktiga namnet ^^

Kram!

2009-03-25 @ 19:30:41
URL: http://nooshis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback