härliga kväll

hoppas att ni haft en jättebra dag, det har jag (: varit och tränat och nu ska jag strax hoppa in i duschen, skrubba med peeling från body shop (cocosnöt) tvätta håret och göra inpackning. sen blir det ommålning av naglarna som ser för taskiga ut nu! (: jag ser ut som en riktig poptjej idag. svart och vit smalrandig tröja, ruffsigt hår, mina svarta glasögon och svarta naglar. men snart byter jag om till myskläder. efter middagen ska jag och älsklingen mysa järnet och titta på film! GUD vad jag längtar efter att krypa ner i soffan nära älsklingen och luta mig mot honom, slappna av och titta på film. precis vad jag behöver nu! (:

tyvärr hamnar bloggen lite i kläm och det ger mig dåligt samvete. när jag inte hade saker att göra på dagarna, satt jag framför datorn mer, nu sitter jag bara här för att kolla mejlen snabbt, och skriva ett inlägg. samtidigt som jag saknar bloggen, att kunna sitta i timmar och skriva, göra kollage osv, så är jag riktigt lycklig över mitt "nya" aktiva liv. det känns skönt att komma igång. tycker ni att jag skriver mindre? eller är det bara jag som får för mig det? känns som att jag stressar runt hela tiden. jag har svårt att hinna med allting som jag vill. och måste prioritera, och tyvärr kommer bloggen ganska långt ner.. men jag älskar bloggen, och kommer fortsätta skriva. måste bara hitta en balans på allt. träning, plugga på heltid, min familj (alex och katterna) kompisar, jobb då och då, träffa mamma mm. från att ha ingenting, till att ha massor (för mig) så måste jag som sagt hitta en balans. och jag tror att jag vet ung. hur.

ikväll ska jag bara umgås med alex. titta på film och slappna av. hela dagen har varit aktiv och jag är TRÖTT! (: sen ska jag försöka hinna med att läsa lite bloggar och skriva lite i min (;

så, lite eko på bloggen om ni gemför med innan. måste bara hitta balansen.

hade det inte varit för er, hade jag aldrig suttit här. ni gör mig glad! puss&kram <3 och ha en jättemysig kväll!



Kommentarer
Postat av: Johanna

asch, ha inte dåligt samvete - det är bara bra att ha annat för sig! du är alltid saknad dock <3

jag känner lite att min blogg också blir mindre och mindre fylld, och definitivt mindre bilder - det är inget bra! :/



PUSS vännen <3

2009-03-19 @ 19:46:35
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Charlotte

...och du och din blogg gör mig glad! Efter att ha haft världens skruttigaste dag är det så mysigt att kika in hos dig och bli smittad av lite positiv energi!

2009-03-19 @ 21:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback