myskväll

har varit lugnt här hemma ikväll, alex lagade middagen medans jag rensade ut strumpor med hål i.. sånt stör mig sjukt mycket när man har bråttom på morgonen och sätter på sig ett par strumpor med ett hål..! haha (: att man inte bara slänger dom på en gång. nu är det iallafall gjort och jag har kommit fram till att jag ska shoppa strumpor åt mig själv snart.. har inte så många kvar nu efter rensningen!

jag har duschat, smort in mig och satt på mig min blåa nallepyjamas (riktigt skön är den) och tänt ljus i vardagsrummet, hällt upp godiset från bion som blev kvar och väntar nu på att tet ska dra sig lite innan vi bänkar oss framför tvn i mysiga soffan brevid varandra.

tänkte borsta tänderna efter filmen och gå och lägga mig! är riktigt trött efter träningen, tack emily för tipset om protinpulvret. dom hade riktigt bra priser just nu, så det blir nog en beställning! (: så jag slipper känna mig svimfärdig hela kvällen sen :D

helgen har verkligen varit mysig! bott på hotell, varit på spa, gått på bio, restaurang, varit på födelsedagsmiddag, tränat och myst! har hunnit med mycket mysigt! det har varit en perfekt helg helt enkelt. så nöjd! <3 tack älskling!

imorgon åker jag och pluggar mellan 10 och 14, sen åker jag hem med bussen och alex kommer och hämtar mig så ska vi åka och handla lite frukost prylar på coop! sen på kvällen är det bara alex och jag och massa kärlek, mys och närhet. massage hade varit helt underbart skönt! och kanske baka något bröd. vi får se (:

nu ska vi förflytta oss till soffan, framför en bra film (enligt dom som sett den) slumdog millionaire.

ha nu en jättemysig söndagskväll. njut ordentligt, imorgon börjar en ny vecka igen! (:

puss&kram.



kivilyktorna är tända!



gott med godis!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, nu blev jag riktigt sugen på lösgodis! gud så gott det vore ;* jag har en marabou digestive - älskade den förut, men nu när jag börjat äta mörkare choklad ibland - var denna plötsligt jättetråkig :P men jag kommer troligtvis få i mig den utan större problem, haha!



hoppas att filmen är bra.

jag såg filmen the women förut idag - den var lättsedd och halvbra faktiskt :)



Puss&kram <3

2009-03-15 @ 21:55:57
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Pinar

Åååh det var länge sen jag åt lösvikt :(

2009-03-15 @ 22:38:08
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Marielle

Det ser ut som du har samma sak i din påse som jag väljer när kag äter lösgodis. Men lite mer choklad är det i den.

2009-03-16 @ 09:51:43
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback