myskväll.

vilka fina kommentarer jag får av er dagligen. blir helt varm i kroppen. både här på bloggen och sen massa mejl. vilken enorm uppskattning ni ger mig. men visst är det så. man ska ge och ta! <3

alex har gjort fika, det är så mysigt att värma händerna på en varm tekopp och se ljuslågan flacka vackert i mörkret. jag njuter att vara här och nu, stressen har lagt sig och jag har kommit till ro. nyduschad med nya schampoot jag köpte. det känns som jag varit hos frissan. håret luktar himla gott och ät sådär härligt fint, lent och fluffigt! 1500 ml flaskan kommer räcka i ett år. haha (:

det här är sista kvällen som alex är hemma. och vi är nära varandra hela tiden. vill inte missa en sekund med honom. veckan när han jobbar har jag hur mycket tid som helst för bloggen på kvällarna. det får nog bli så helt enkelt. att jag bloggar på morgonen innan jag åker iväg och sen på kvällen när all träning är avklarad, allt plugg är klart mm. låter hållbart och balanserat! för jag har verkligen funderat, och bloggen vill jag verkligen ha kvar. jag älskar att skriva! och dela med mig av min vardag! sen är det så roligt för mig att gå tillbaka och se hur jag utvecklas! jag är dålig på att berömma mig själv, så det är en bra påminnelse!

vi har bara myst runt här hemma ikväll. inga krav (förutom att vika tvätten) bara han och jag. så uppskattat! nu blir det fika med tända ljus och titta lite på tv. sen går vi och lägger oss. läser och somnar i varandras armar. imorgon ringer mitt mobillarm halv åtta, åker och pluggar lite teori och sen åker jag hem, umgås med alex, äter middag och myser tills han åker till jobbet. då åker jag och tränar på gymmet! (:

nu blir det fika och mys! <3 puss&kram och sussa sött sen!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Tur att du bestämmer dig för att stanna kvar, din blogg är alltid lika mysig att läsa <3





puss hjärtat! <3



(och duu, gällande nästa helg - jag är upptagen på fredagen! men om du vill, är du jättejättevälkommen lördag-söndag! är det för kort? eller skulle det funka tror du? <3)

2009-03-19 @ 23:15:13
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback