nakenfis

jag har verkligen fastnat för sphynx katter! och alex är på god väg (; när vi flyttar till större vill vi ha en sån här liten nakenfis. vi har redan hittat våran uppfödare. här är katter från hans förra kull. kolla den den här.. hans nos är helt kolsvart :D

Personlighet:

är obeskrivilig. Den älskar livet och är nyfiken på allt och alla. Går fram till främmande personer och hälsar på dom. Livliga och fylld med självförtroende. Har en stor intelligens. En del människor säger om Sphynxen att det är en del katt, en del hund, en del människa och en del clown. Sphynxen är mycket sällskapssjuk. Älskar att sitta på axeln, lägger sig runt nacken eller lägger sig i knäet när det går. Och ger dej massor med pussar. Den kurrar nästan jämt. Och dess kärlek till sin familj är obegränsad. Hela katten är fylld med kärlek att ge till dej. Nästan alla allergiker klarar Sphynxen pga att den saknar päls och badas regelbundet.


Huden:

känns som persika eller siden. Den är rynkig på vissa delar av kroppen och huvudet. Men dom är inte mer rynkiga än andra då det döljs av pälsen.
 



Kommentarer
Postat av: Pieces of Jen

Åh min bästa kompis hade en sån i några månader. Hon klarade den med sin allergi fram till att hon blev gravid, då kom allergin. Usch det va hemskt, hon va helt förstörd. Dem e verkligen mysiga! :)

2009-03-04 @ 15:06:06
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Angelica

Min mamma har alltid varit lite förälskad i Sphynxen, och jag också! Jag och min älskling har två stora hundar men jag är stans största djurälskare och vill definitivt ha katt när vi flyttar till större.. Kanske det blir en liten nakenfis :-)

Kram!

2009-03-04 @ 18:10:57
URL: http://phassiondsgn.blogg.se/
Postat av: Johanna

men åh, vilken charmknutte! vad kostar sphynxer?

jag älskar katter, så otroligt mycket! och är verkligen inne på en bengal eller ocicat, för att jag tycker de är så otroligt vackra, eller en abessinier, de är också väldigt fina tycker jag! men börjar även tycka mer och mer om sphynxen :)



hur mår du vännen?



puss&kram <3

2009-03-04 @ 19:36:23
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: tessi

jag kan inte låta bli att tänka på vänner avsnittet när joey undrar vem som vänt katten utochin ;)

Sötfis!

2009-03-05 @ 09:50:45
URL: http://www.tessisliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback