onsdag!

Idag är det våffeldagen, mums! dock har vi inget våffeljärn, så det sket sig, haha (: jag äter hos saga idag också. så där sket det sig igen.. vi får helt enkelt köpa ett våffeljärn tills nästa år (:

hoppas ni fått en bra start på den här onsdagen! jag har segat mig upp, gjort frukost i slowmotion och varit ute på balkongen och dragit in frisk luft i lugnorna och haft solens strålar i ansiktet. riktigt underbar start på dagen! ska strax sätta igång och göra mig klar för dagen. att komma i ruffsig frisyr och pyjamas på middag känns inte så bra (:

har ringt massa samtal nu på morgonen också. massa konton som är avslutade nu. skönt. typ på ellos, halens, ikea, ja, alla som man kan ha konton på typ. hade som sagt köpberoende för några år sen, men nu är alla konton betalade för längesen och att ha dom liggandes gör mig ingen nytta. ser bara sämre ut sen när vi ska köpa hus osv. så det var skönt! sen var det en markant sak för mig också att verkligen inse att det "slösar" livet inte finns hos mig längre!

jag somnade gott i går, läste 25 sidor ur twilight och sen ringde jag älsklingen och sa god natt. sov som en prinsessa tills alex kom hem och sen sov jag vidare, det var skönt att gå och lägga sig tidigt! så ikväll ska jag försöka komma i säng vid 22 också (: när jag kommer hem från middagen blir det nog film och mys i soffan!

ska duscha nu och göra mig fin! ha en jättemysig och bra dag, vi hörs runt åtta igen. puss&kram <3 (:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback