påväg hem.

sitter just nu på lyra, har haft livscoaching samtal och väntar på att bussen ska gå, måste gå härifrån om tio minuter, så tar jag bussen hem som tar 30 min och så möter alex upp mig vid busshållplatsen där vi bor. jag ska hämta ut paket! älskar schampoot som jag köpt förra veckan, så det blev ett till, fast med 1500 ml och så balsam också (: perfekt. kommer räcka en evighet. schampoot kostade 398 kr och balsamet 165 kr, men eftersom jag köpte det på bellme så blev det mycket billagre (:

när jag kommer hem ska jag äta lunch! blir rester från igår, middagen blev superlckad. jag älskar olika pasta med pastasås, speciellt med svamp. mums! alex petar bort svampen, men det gör inget, då får jag mer :D sen ska jag packa min gymväska och åka till gymmet.

sen blir det myspyskväll med darling! film och bara ta det lugnt! <3 mina dagar är till för att fixa/uträtta saker/plugga mm. och kvällarna är till för avkoppling, träning (ser jag som en belöning, då jag mår så himla bra av träningen) och såklart umgås med alexander. det är det viktigaste! <3

dax att klä på mig och gå till bussen. stoppar musik i öronen, mycket skönare att vara ute och gå då. det var 15 min att gå till bussen nämligen.

vi hörs senare. ha en jättemysig dag fina ni. ta hand om er <3

puss&kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback