Planeringsfreak & spinning!

NU sitter jag ner i femton minuter till sen springer jag till bussen och spinnar i grupp i en timme. svettas! sen hem och duscha, krypa upp i soffan och titta på DH! (: sen blir det massa läsning ikväll. mysigt.

dagen har gått överförväntan bra.. jag hade panik igår, visste inte hur vi skulle få ihop allt.. plugga, nytt recept till p-piller, banken och skriva på papper för att lösa in topplånet, äta, hem, packa gymväskan och sen åka och träna.. phuuu.

men vi lyckades med allt (: vi är bra älskling! <3

min kalender är fylld, skit kul. den här veckan är det ingenting gemfört med nästa.. kalender är alltså ett måste! men jag stirrar mig blind på den.. i går kollade jag i den i säkert en timme, för att försöka få ihop allt. måste ta en dag i taget ^^



på torsdag blir det myskväll hemma hos min bästis helena. jag sover över där och innan ska jag köpa klart presenter till henne! saknar henne, det ska bli jättemysigt <3

nej, nu måste jag packa gymväskan! puss&kram så hörs vi senare (:



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, jag måste verkligen inhandla en kalender. trots att jag är arbetslös, händer det så otroligt mycket grejer i mitt liv just nu! det är spännande och kul, men svårt att hålla reda på.



tack för alla fina ord igår gumman. de gjorde mycket! idag har varit en bra dag, mycket pga dina fina ord kvar i bakhuvudet, mycket pga av emlans sällskap. har varit på jobbmässa, roffat åt mig lite info om några utbildningar och lite jobb. varit på skatteverket och insett att jag får tillbaka ca 11000 på skatten i år :D så nu Jäklar är det dags att få ett jobb, så att jag får känna att de pengarna är MINA och inte behöver användas till räkningar! har lekt flygplan med världens sötaste jacob på 4 månader, och även matat honom med gröt.



det är lustigt hur saker och ting kan vända från något otroligt negativt ena dagen, till raka motsatsen dagen därpå.



längtar tills jag får träffa dig gumman!

en myskväll med din vän lät spännande :)



Hoppas att du mår bra idag!



PUSS <3<3<3

2009-03-24 @ 22:03:17
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback