Shopping!

nu orkar jag inte lägga ut alla bilder! ni får se allt sen när det är färdigt! men länkar kanske fungerar? (: för er som är nyfikna! klicka där det är fettext så kommer ni till prylarna vi shoppat! puss (:

den här i vitt ska vi ha som skrivbord, den ska fästas på väggen, så det blir inga ben. sen ska vi såklart ha en skrivbordslampa, så det blev den här i svart. riktigt cool (: sen hittade vi ju den här i taklampan i vitt på fyndet! tur för oss, för den hade jag ändå tänkt köpa! den här släpade vi hem från mamma, det är alex gamla datastol! tills vi köper en annan.. jag vill ha någon som är lite mer diskret. vi får se (; sen köpte jag den här förvaringslådan i trä, som inte är lackad som tur va.. för den ska målas i vitaste vitt! och stå på ett av hyllplanen som vi köpt, vi köpte 2 st. eller vi köpte 1, 1 hade vi redan (: dom här konsollerna köpte jag till. så det kommer sitta två hyllor över skrivbordet under varandra! massa förvaring blev det också! det blev sånna här förvaringslådor i både svart och vitt. sen köpte vi två vita pärmar och register till dom (: en häftapparat köpte vi i svart. och även en hålslagare som jag verkligen haft användning för när jag sorterat alla papper i pärmarna! sen köpte vi en svart stålram, jättefin! har satt in ett svart vitt bröllopsfoto på oss <3 en zink burk som vi har pennor i.

sen var det nog något mer.. men nu ska vi äääta. jisses vad sent det blev ): magen kurrar! haha, jag har ju inte ställt om klockorna här hemma, så när jag kom på vad klockan var fick jag eld i baken och ställde mig och lagade fläskfilé med ädelostsås och ugnsgrillade grönsaker och klyftpotatis.. ja ett himla projekt alltså :D därav den väldigt sena middagen (;

puss&kram!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback