söndag!

hej allihopa (: hoppas att ni sovit gott, det har vi (: vaknade nu. utvilade. klockan ställde vi på 10:00, men nu har man ju flyttat fram klockan en timme (sommartid) så klockan var elva när vi vaknade (:

alex är påväg ner till ica, ska handla smör.. vi hade inget margarin när jag bakade för några kvällar sen, så det gick ganska mycket smör då  så jag gör frukost sålänge!

ringde till granit nyss och det är så himla bra att dom har öppnat ett nytt precis vid IKEA i kungenskurva. eftersom vi ska besöka båda två (: dom hade allt från box serien också. alltså kontorsprylarna! här ska shoppas!

igår hann älsklingen bredspackla alla väggar, så nu ska han bredspackla andra varvet och sen slipa! sen ska jag måla alla väggar och tak och sen ska vi lägga golv och sätta lister.. och sen inreda (: typ så kommer våra dagar se ut idag och imorgon. jag ska plugga imorgon och sen träffa min personliga tränare.. så älsklingen får pyssla lite själv några timmar!

kvällen hos mamma igår var så mysig! och rolig! jag skrattade så jag grät i mellanåt när vi spelade monopol! (: haha, mamma hade så mycket att stå i, hon var så orolig att hon skulle få fel pengar av banken osv. så hon missade när vi hamnade på hennes gator, haha (: tillslut fick vi påminna henne!  vi åt jättegod middag, helstekt fläskfilé med klyftpotatis och svampsås och sallad. det smälte i munnen! mellan halv nio och halv tio släckte vi ner alla lampor och tände massa ljus! jag blev förvånad att det inte var fler som släckte..? varför? en timme kunde man väl bjussa på för miljön..!

vi kom hem vid ett tiden, och var supertrötta, tvättade av mig sminket och dök ner i sängen. fick fot och ryggmassage av älsklingen. och sen somnade jag på en gång!

nej, nu ska jag fixa frukost! bad hjärtat att köpa yoghurt så jag kan göra smoothie åt oss (:

hoppas ni får en jättebra dag! så hörs vi senare! ska fota lite också.. medans alex pysslar med bredspacklingen så fortsätter jag med väggen i vardagsrummet! så den blir klar någon gång!

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: P

Jaså...?

Här hemma blev jag förvånad att det var relativt många som släckt ner. Det var härligt att se lamporna släckas i fönstren runtomkring en efter en. Jag gick ut och tog en promenad, lite synd att gatlyktorna måste vara tända...hade varit mysigt med helt mörkt. Det gav en sån mysig känsla att se lamporna ersättas av fladdrande lågor från stearinljus. Vi hade riggat upp med ett gäng stearinljus hemma och det var så mysigt och rogivande. Varför gör man det inte oftare? En sån här dag borde man absolut ha oftare. Dels för miljön, men också för allas vårat eget välbefinnande och lugn...



Kram och lycka till idag!

2009-03-29 @ 12:24:12
Postat av: Hanna

Kul att få se hur renoveringen går! Vi hade tänkt släcka ned... men så var det en riktigt viktig fotboll match på tv (Sverige Portugal) och killen bjöd in en kompis så ja, det blev inte så helt enkelt, kan tro att det var många som såg matchen!

2009-03-29 @ 13:02:56
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: Frida

Tycker precis som du att det var ytterst få här omkring som släckte ner. Sen såg vi att de som hade släckt ändå hade tv:n på så då fuskade vi och satte på robinson oxå, hehe.

2009-03-29 @ 15:14:10
URL: http://fridaskrypin.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Jag håller med! Som jag skrev i min blogg så var det nästan tänt överallt här med :( Vi slog till o med av strömmen helt, kan lika gärna göra det fullt ut ju :) Nä jag blir ledsen att så lite folk bryr sig.. kram!

2009-03-29 @ 15:48:15
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback