tröttis

iih, trött jag är nu! ska bli så skönt att gå och lägga sig nu. jäspar så käkarna nästan går ur led, så blir jag alldeles tårögd ^^ somnar jag om en halvtimme får jag sova i 7,5 timme. lyx :D så imorgon håller jag tummarna för en utvilad, pigg, glad fanny! glad är jag, jag har så mycket att vara glad över i mitt liv. <3

så imorgon är det livscoaching i 1,5 timme, sen plugga körkortsteori.. vill ni veta någonting jättebra.. nu när älsklingen fyller 24 år (den 25 april) så har han haft sitt körkort i över 5 år.. och det är 5 år man måste ha haft sitt körkort och ha fyllt 24 år) för att få övningsköra! :D gud va kul. alex och jag ute på vägarna. han såg lite panikslagen ut när jag kom med den lysande idéen..! "bara du är rädd om växellådan" haha (: det ska bli skitkul. så nu pluggar jag lite extra!

vi har haft en supermysig kväll. legat och kramats i sängen, bara myst. bakat och suttit i soffan och fikat och tittat på "ballar av stål" riktigt roligt program! (:

sen har jag pratat med min personligatränare och bestämt tid med honom, han ska hjälpa mig sträddarsy ett träningsschema! bra! jag vet inte riktigt om jag tränar rätt nu. jag kör hela kroppen stenhårt varje gång.. så vi får se vad han har att säga!

nej nu sviker jag er. måste få mina skönhets timmar! imorgon är det torsdag, en dag kvar till helgen efter det. på fredag blir det möte, plugga teori och träna på kvällen. vilken självdisiplin.. jag måste köpa en träningsväska också.. varför är alla så jäkla dyra? men det är ett måste. min makeup store "påse" är alldeles för liten.

svammel.. nu går jag och borstar tänderna.

god natt! <3



jag längtar till våren! jag längtar efter mina mary janes!



Kommentarer
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Ja det är härligt med gamla bilder! Kommer nog bli många delar, hihi :) Synd bara att man inte hade digitalkamera längre bak i tiden, fast lite har man ju scannat in :)

Puss o gonatt!

2009-03-19 @ 00:28:32
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej Sötaste fanny :)



Kul att du ska börja övningsköra..o med maken av alla med..:)

Men det där med 5 år,stämmer,men han måste gå en kurs för att få övningsköra med dig,annars om nån kommer på er får ni betala böter =/

Jag tycker det är skit onödigt att dom gjort sån lag...=/ men men

Hoppas allt är bra o sådär :)

Puss o Kraam

2009-03-19 @ 11:31:39
Postat av: fanny

madeleine: hej gumman :) vad kul att du skrev. längesen nu! ja, det ska bli skitkul att åka med alex :D vi har så kul ihop han och jag. jo jag vet,. dumma nya regler. men men, det är bara att betala och gå kursen :) allt är bra med mig, hoppas att du också mår bra!? puss&kram!

2009-03-19 @ 12:25:50
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback