tröttis

jag har alldeles för roliga saker att pyssla med, så jag glömmer bort tiden. kanske dax att hoppa in i duschen och sen sova? (: har hittat nya favoritbloggar i kväll, och jag har lusläst! sen har jag pysslar med dekorplast, får visa imorgon nu är jag för seg för att kuta runt med kameran (; jag har ätit mackor med skinka och ost och druckit varm chocklad gjord på kakao! mycket godare än vanlig oboy, och nyttigare! sen har jag tittat på let's dans, blev lite smått förvånad att niklas åkte ut, men å andra sidan verkar den söta tanten så gärna vilja vara kvar, det var som mamma sa när vi pratade i telefon för ett tag sen "vinner hon kommer hon leva på det livet ut.." haha, så är det nog verkligen (: jag gillar att se andra glada! då blir man så glad själv.

imorgon är det lördag och jag och hjärtat ska åka och köpa et soffbord via blocket. är så trött på det här stora vi har nu och det vi hittat är 115 cm långt, 50 cm brett och 47 cm högt! alltså helt pörfekt! tills vidare (; ska inte lägga en spänn mer på inredning. nu ska jag samla till våran mysiga resa genom sverige!  100 kr på ett bord kan jag lägga dock (:

jag har ingen aning om vad min lördag bjuder på förutom att hämta bordet och kanske måla lite till i vardasgrummet. jo, jag ska läsa minst tio sidor i twilight! får panik av bara tanken att jag inte ska hinna läsa klart den..! det bara får inte hända. men det är bara upp till mig att bli klar med den. har ju iof åtta veckor på mig tills bokrecensionen ska vara inlämnad. oh yes, det måste jag hinna.

ska nog lyfta mig från soffan nu, annars somnar jag väl sittandes

hoppas ni sover gott i natt. och vaknar utvilade till underbara lördag! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad snygg din blogg blev nu vännen:D! Vad duktig du är på fixa:). Så måste jag säga att ert hem blir bara snyggare o snyggare.

2009-03-07 @ 08:38:48
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback