varmt te och twilight

hej på er! hoppas allt är bra! jag jag precis ätit min lunch och är mätt och belåten, gjorde en kopp te och nu sitter jag med en filt runt axlarna, det är så himla kallt här. hoppas dom fixar det snart (: tills dess blir det tofflor och filtar och en varm temugg att värma händerna på. jag har haft livscoach möte och det är väldigt givande! man lär sig mycket och får fram saker som man inte tänker på.. bla att jag har riktigt bra självinsikt. jag vet mycket hur jag fungerar, vad som gör mig glad och vad som gör mig ledsen, hur jag ska tackla saker osv. och det är riktigt skönt! då är det så mycket lättare att påverka sitt liv på det sätt man vill ha det. eller hur (:

alex är på ingång, vi ska ju åka till stan och gå på yogahealing. ska bli riktigt spännande och kul och framförallt givande! har inte riktigt fått kläm på vad det här med healing betyder. men det låter som att man ska läka på något sätt (; får berätta senare hur det var osv.

ikväll var älsklingens önskemål att vi skulle sova tidigt och bara mysa på kvällen och det vill jag med. så mysigt att ha honom hemma <3 verkligen längtat! kan tänka mig att vi städar lite när vi kommer hem, det brukar vi göra i början på hans ledighet och det är så himla skönt att ha det rent och fint. sen ska vi nog bara ta det lugnt med god middag (tacosallad) och film! och bara ta hand om varandra!

ska krypa upp i soffan här nu (är på lyra) och dricka mitt te och läsa min bok. dom har massa filtar och sköna kuddar så det ska bli skönt. om 45 min kommer baby och hämtar mig. så jag hinner läsa lite och sen läser jag medans han är inne på healingen. det är 55 min, så då kommer jag sitta i deras hälsorestaurang och dricka något nyttigt grönt te och läsa i min bok. härligt!

ses sen. ha en mysig dag! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Malin

Svar: trefat finns bara i tre och keramik i svart finns i tvåfat!

2009-03-12 @ 13:50:09
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

låter som att lyra är ett härligt ställe ändå ;*



hoppas yogahealingen lever upp till vad ni förväntar er, ska bli spännande att få höra hur det var! :D



PUSS vännen <3

2009-03-12 @ 16:03:39
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback