090511

vi tog en rejäl sovmorgon. jag vaknade halv ett. ^^ det behövdes verkligen, har gått upp tidigt flera dagar i rad nu. och som ni vet är jag en kvälls och natt människa. men vaknar ändå tidigt om jag somnat sent, så jag är glad att jag lyckades sova så här länge idag (: ska strax göra frukost och sen åker vi till mammas lägenhet och fortsätter rensa. jag hoppas verkligen att det finns någon loppis som är öppen idag.. för att slänga alla dessa kläder, som det inte är något fel på (jag orkar inte sälja) känns dumt. så vi får ringa runt idag och hoppas på att något ställe är öppet (:

vi får se när vi kommer hem, men vi äter iallafall middag hemma, så det blir nog bara några timmar idag! imorgon kommer elinor, alexanders lillasyster och rotar lite i kläderna jag rensat ut (: får vi se om någonting passar! sen äter hon middag hos oss, ska bli jättemysigt! <3

nu blir det frukost! vi åker och tränar ikväll också. efter middagen, skönt! och idag ska jag inte köra 60 kg på ryggen, fy sjutton vad jag haft träningsvärk.. :P både rygg och ben hade jag så mycket vikter.. men armarna är svaga som bara den, haha. så det blir nog träning av mage & armar idag. och kuta massa på löpbandet! sen hem, mysa med älsklingen och komma i säng relativt tidigt. ska upp vid halv åtta dagen efter, lyra står på schemat! ska plugga teori! och ha coach möte! yey! (:

ha en jättemysig dag allihopa! vi hörs lite senare! puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback