blandade känslor.

det är riktigt jobbigt att skriva om det jag varit med om, men jag ser det från den ljusa sidan, jag får bearbeta och framförallt, jag kan hjälpa andra som haft det svårt. den här boken är en av de bästa sakerna jag jobbat med. den är naken, helt ärlig, läsaren får följa med i mina tankar, känslor och upplevelser. början är otroligt tung för mig, men det måste ju skrivas om, annars kommer läsaren aldrig förstå hur tufft det varit för mig att klättra dit jag är idag - lycklig.

kvällen har varit lugn, suttit i fåtöljen i pyjamas med mysbelysning, skrivit på boken så fingrarna glödde, det blev 11440 ord i kväll. (: jag har tittat på husfruarna, pratat med min kärlek, myst med katterna, druckit te ur min favoritmugg och tittat på film. legat i alla möjliga ställningar i soffan och vridit och vänt på mig, filmen var sådär lagom seg, haha (: myror i kroppen..

jag ska faktiskt snart lägga mig och läsa, ta och läsa favorit tidningarna och ringa och prata med alexander. usch vad jag saknar honom. längtar tills han kryper ner i sängen imorgon bitti och pussar på mig och kryper nära för att värma sig hos mig. han är världens bästa man. är så jävla lycklig med honom (:

nu blir det bloggläsning och sen hoppa i säng! (: hoppas ni haft en jättemysig kväll, imorgon är det redan onsdag! träning står på schemat och massa mys såklart med älsklingen :D underbart!

sov så gott alla fina därute. vi hörs imorgon! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag tycker du är så stark. Sen väljer du ju själv om du verkligen vill göra en sale av boken eller behålla den för dig själv och kanske framtida barn. Du är STARK!

2009-05-27 @ 13:11:35
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback