God kväll!

hej på er (: hoppas ni mår jättebra! jag mår toppen! har precis kommit hem från en jättemysig långpromenad och nu är jag helt rö om kinderna. gick runt i villaområdet och ner till vattnet. superskönt! det blev inget fika idag, mitt huvud dunkade och på dagen tog jag det bara lugnt, umgicks med älsklingen och fick en jättegod middag som han lagade (:

jag tänkte faktiskt komma i säng snart. imorgon ska jag till lyra och ha coachmöte, sen åker jag till huddinge och fikar med mami. mysigt! sen åker jag hem och sen på kvällen ska jag och hjärtat hem till hans föräldrar och syskon och fira christoffer som fyller år! så vi ska åka förbi farsta också och kika present. jag tycker det är så himla kul med killkläder, men christoffer är en hejare på att byta stil :P så det är inte det lättaste.. sist jag såg honom såg han ut som en som jobbar på carlings iallafall (; vi får se vad det blir! vi ska grilla där hemma och ha det mysigt! jag gillar verkligen att vara där, det är så mysigt hemma hos dom. ska hjälpa christoffer att inreda hans rum också! och sånt gillar jag som ni vet :D

idag bestämde jag och mysan att jag ska åka till henne i hässleholm. hon har köpt lägenhet och det är första gången jag är hos henne som vi är heeelt själva! det ska blir jättemysigt! vi har alltid så kul ihop! längtar jättemycket!!

ska kika lite bloggar och mejlen (: ha en fortsatt mysig kväll. imorgon är det redan torsdag och min äkta hälft är ledig igen i sju dagar.. sju underbara dagar! vi har massa mysigt inplanerat. (: satt vid middagen och skrev in i kalendern! älskar att umgås med honom. jag är så LYCKLIG! (:

sov gott puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Mysan

åh min skatt, jag längtar mest!

2009-05-07 @ 00:16:36
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Hi, det är inte mkt, jag är bara 1,50 :)

2009-05-07 @ 00:44:21
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback