morning

vaknade nyss, skönt med sovmorgon (: det var två barn som lekte på berget utanför vårat sovrumsfönster som skrek som bara den, så jag öppnade fönstret och frågade lite snällt om dom kunde vara liiite tystare, det kunde dom, haha, det slutade med att jag stod där och fick kolla när dom hoppade upp och ner från berget i morgon frilla och pyjamas (; "titta här, kolla på mig, ser du.." haha. jaja, alle får ju sova gott nu iallafall. och det vart inga hard feelings mellan mig och kidsen (;

ska göra frukost, så sugen på smoothie, så det får det bli (: tror det bli hallon och mango idag. så bra med frysta bär/frukt, då blir den så kall och god (: perfekt en sån här dag.. det ska bli 25 grader här i stockholm. jag funderar på att ta ut vera våran ena katt. hon är lugnast. så kan jag och älsklingen ta ut dom andra tillsammans! sen ska jag gå på en promenad med musik i öronen genom det mysiga villaområdet ner till vattnet och ligga där och se vattnet klucka. härligt! ev så kommer mamma och hämtar mig så jag är med på jazzfestivalen senare, det är ju robinsonfinalen ikväll också! det ska vi inte missa!

vad gör ni idag? hur som helst så hoppas jag att ni får en jättebra lördag! nu ska jag göra frukost och titta klart på filmen jag inte orkade igår. puss&kram (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback