myskväll med mami (:

mamma kom hit för någon timme sen och vi ska strax sätta oss i soffan och titta på lördagens avsnitt av robinsson. ska göra te till oss och tända ljus! jag duschade medans mamma åt middag (hon tog med sig egen mat..) så jag tvättade håret, hade i inpackning, peelade kroppen med body shops coconutpeeling och gjorde en lermask från lush i ansiktet. superren nu alltså (; insmord med body butter mango från body shop och nytvättad pyjamas! håret har jag satt upp i en knut och tagit bort luggen med hårspännen. så skönt. nu är jag redo för en ordentlig myskväll (:

älsklingen var och köpte soffbordet och det är skitfint. nu behöver vi verkligen en matta under (; för det ser kalt ut. och den mattan vi riktat in oss på är en vit pearl från mio. den är glansig i stråna och ska vara lätt att dammsuga. och det är viktigt då alex är allergisk mot våra pälsklingar! men det får bli nästa månad (; är så himla glad för det nya bordet. vilken skillnad! ska fota sen i pausen och lägga upp här!

nu börjar det hör jag, hörs senare. ha en jättemysig lördagskväll allihopa! <3

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Tessan

Åh vad mysigt ni lär ha det nu! :)

Måste ju bara se hur bordet ser ut sen, det är säkert jätte fint, du har ju sån bra och fin smak på saker och ting!

Älskar dig och saknar dig sjukt mycket!

Hälsa så himla mycket till Vicky.

Vill träffa henne snart så hon kan få se bebismagen :)

Ha en toppen mysig kväll hjärtat<3

puss puss din tessan<3

2009-05-02 @ 20:25:42
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej!



Sitter å kikar Robinson jag med. Och äter kaka med vaniljsås samt dricker gott te. Tänt ljus har jag också gjort. Så nu ska jag ta det lugnt och mysa.



Kram

2009-05-02 @ 20:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback