planering & mysdag!

hej allihopa! hoppas ni mår bra! (: det gör vi. sov till tio och sen gick vi upp och åt en god söndagsfrukost bestående av hallon och banan smoothie, lös te från kahls, rågkusar med ost och juice. riktigt gott. tända ljus såklart också. det har vi alltid här hemma, även fast det är så pass ljust ute nu! det är ju så himla mysigt <3

sen satt vi oss här i datorrummet och planerade våran bröllopsdag. det kommer bli så himla hilma mysigt och jag längtar jättemycket! vi har köpt en dagsutflykt med en båt till stockholmsskärgård, åka runt i 2,5 timme med guide, hii. äta gott på båten och stå ute på däck i solen (förhoppningsvis) och ha blåsten i håret och världens bästa alexander tätt intill. <3 sen åker vi hem och gör oss iordning för kvällen. det blir mysig middag på ett tapas ställe "la cucaracha" vi skippade restaurangen i skrapan, maten var alldeles för wierd och min andra halva är inte så förtjust i oxsvans (; inte jag heller dock.. haha. hur som helst. bord är bokat och jag berättade att det var våran bröllopsdag, så han sa att han skulle bjuda oss på margaritas när vi kom och lovade oss en jättemysig kväll. sött va (: sen skulle han se till att vi fick sitta i deras källare, det är ett mysigt k-märkt kloster/valv liknande ställe. ni ser bilder på första sidan. vi ska åka dit och kolla också innan (: dagen innan blir det varsinn helkroppsmassage på salong och det ser jag verkligen fram emot, mysigt! frukost hade vi tänkt att äta på hotell på lördagen, men det ska vi göra hemma istället eftersom det blir så tätt inpå med båtutflykten. så amerikanska pankakor, smoothies och massa andra godsaker ska vi laga till frukost på våran dag! <3 riktigt gott! vi ställer klockorna ganska tidigt för att få ut maximalt av dagen. kvällen avslutas nog med en mysig promenad i gamla stan. gud vad jag längtar! att få tillbringa en heldag med mitt livskärlek <3 kan inte bli bättre!

idag ska vi åka och titta på ett par nybyggda bostadsrätter som vi är jätteintreserade av. vi kommer antagligen inte flytta, men det skadar ju inte att kika (: det är små minivillor med takterrasser i vit puts. helt i våran smak (: här kan ni hitta fakta och bilder. så dit ska vi idag och kolla. vi hade faktiskt haft råd med det! (: tänk om vi skulle flytta! galet. nej vi trivs här (;

ska hoppa in i duschen nu med min kärlek, visst är det mysigt att duscha ihop. love it! lite trångt, men det är det värt (; sen åker vi iväg. ska köpa glass och sätta oss vid vattnet och kramas också. och ikväll blir det god middag framför en bra film i soffan med massa levande ljus och kärlek. <3 saknat min älskling så himla mycket!

puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: LadyM

Undrar en sak angående din åksjuka... hade du tagit åksjuketabletter innan du skulle åka tåg? Jag ska åka från Hässleholm den 7 juni och på grund av missförstånd bokades X2000 vilket jag verkligen avskyr att åka då jag också har en tendens att bli åksjuk ibland även om det kanske inte blir riktigt lika illa som det blev för dej.

Är bara lite nyfiken på om du blev åksjuk trots tabletter?

2009-05-24 @ 14:06:32
URL: http://ladymalin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback