psykologi A

fick hem min psykologi bok idag, har suttit i hallen och nästan sträckläst den. det här kommer bli riktigt roligt och intresant att studera! (: längtar tills måndag när kursen startar! 5 veckor håller den på. enligt en kvinna som ringde mig så kan man bara läsa en distanskurs åt gången, men jag tror hon är förvirrad. ska ringa nti snart och kolla. hade tänkt att läsa två ämnen på 50 % men om det inte går, så läser jag ett ämne på 100 % istället och då går det ju lika fort (: så et kvittar egnetligen! eller så är det ännu bättre med tanke på att jag verkligen kan koncentrera mig på ett ämne! jag är ändå färdig vid det datumet jag tänkt från början (:

idag vaknade jag utsövd vid halv tio, låg och bara funderade över dagen och sen gick jag upp och gjorde frukost, rågkusar med ost, juice och vanilj te (: sen har jag suttit och skrivit veckans recept, blir massa gott och de flesta recepten är från nlife och arla. arla har tydligen börjat med GI recept. och det är ju bra (: älskar den maten. jag förstår inte grejen med att ta bort alla kolhydrader.. hjärnan och kroppen mår inte bra av sånt. en rivstart är heltfel enligt mig. jag tror mer på att äta nyttigt, men ändå ha kvar kolhydraterna och träna mer. unna sig godis och fika, men med måtta. men den nyttiga GI maten älskar vi. jag är så himla mycket piggare och orkar mycket mer. feta såser som beaneissås är inget för mig. magen kolapsar. så det handlar inte om viktminskning här inte, utan bara en sundlivsstil.

om en timme ska vi vara inne i stan och träffa en mäklare. kommer ni ihåg att jag skrev om nyproduktioner på några bostadsrätter med takterrasser, små minivillor i vit puts? vi ska till mäklaren nu och kolla på ritningar, lägen, små modeller osv. ska bli så himla spännande. det är inflyttning om ett år. så vi får se. hade vekligen varit great att bo i ett sånt fint område, vi var där och kollade och det ligger på en höjd med bara villor runtomkring, med massa skog och grönområden bakom och badplats en kort bit ifrån. lavvli.

när vi kommer hem åker vi och tränar på gymmet (: och sen hem, duscha, åka och handla middag och sen ska vi bara mysa ikväll, kolla film och gosa! myspys! (:

hoppas ni får en jättemysig dag! ta hand om er! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Therese

Hej gumman min! Ja men det stämmer.

Alltså jag fattade inte heller i början först min syster sa hur man räknade. Jag har ju gått 28 fulla veckor och en dag det betyder att jag är i vecka 29 och en dag! :)

Det är lite komlicerat när man inte själv är gravid att förstå..

Puss puss<3

2009-05-27 @ 15:16:53
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback