sista dagen i hässleholm

hej allihopa! hoppas ni mår bra (: jag sitter nyduschad och ska snart sminka mig. vi ska ner på stan och fika! och kolla i lite affärer. jag räknade igår och jag har gjort av med 170 kr här.. haha. inget storshoppande direkt (: jag har blivit så himla bra på att spara och det är mycket roligare, för då kan man köpa saker man verkligen vill ha sen. eller bara se pengarna växa (:

idag är det alltså sista dagen här i hässleholm. ska bli jättetråkigt att åka hem, men jättemysigt att få träffa min lilla familj igen (alexander och katterna) (: vi kommer nog stupa i säng, tåget kommer in till stockholm 23:30 och vi ska upp och åka till landet i norrtälje imorgon, lördag! ska bli mysigt (: hoppas det blir fint väder. men att dricka en kopp te och kramas och pussas hinner vi såklart med <3

filmen män som hatar kvinnor var mycket bättre än jag trott. hade iof inte haft några förväntningar. tycker iallafall att den är värd att se och jag kan absolut tänka mig att se den igen! vi blev hämtade vid bion av mys mamma och pappa.. det spöregnade. vi har verkligen haft tur med vädret när jag varit här, strålande sol och jättevarmt (: men i går kväll och i natt ösregnade det och åskade så hela huset skakade kändes det som :D men idag är det bara mulet.

hur som helst. ska ta och sminka mig och sen ska vi gå till stan (: hoppas ni får en jättebra dag! vi hörs senare, eller imorgon!

puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback