solig torsdag

och jag är på strålade humör (: vaknade av att älsklingen kom in och kröp ner under samma täcke som mig och viskade i mitt öra att jag är världens bästa fru, så kramade han mig och pussade mig över hela ansiktet. han är ledig nu och det är SÅ underbart att få vara mer med honom <3

idag ska jag lämna besked till min handläggare på försäkringskassan. jag har ju ersättning därifrån och har fått jobba nu men valde ju studierna för att jag trodde att jag inte skulle klara av båda. nu visade det sig att det gick finemang! och ev kommer jag börja jobba 40 timmar i månaden och ha mitt bidrag. vi får se helt enkelt (: om jag pallar! haha. plugga går i första hand! men det är otroligt skönt att man får jobba så man får träna på det också! så idag blir det till att fundelera.. vill nog pröva iallafall. isf blir det antagligen coop som jag snackade om innan. en vän som jobbar där som kan lägga ett gott ord och då kommer jag om jag får jobba kvällar. vi får se!

idag ska ni få följa med mig. vet att mobilbilderna super, men det kanske inte gör så mycket (: jag ska till lyra snart och sen åker jag och fikar med mami. hon åker till småland med min mormor på lördag, så vi måste ses och få kramas lite innan! <3 ikväll ska vi ju till alexanders föräldrar och grilla. och vilket strålande väder att grilla i! 21 grader redan nu kl åtta på morgonen. helt otroligt! (fast termometern kanske mäter av direkt i solen) men iallalfall, heeela underbart (:

nej, nu ska jag samla ihop mig. och lägga på lite smink, klä på mig och sen vid nio går jag till bussen!

ha en underbar dag allihopa! hörs senare! puss&kram (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback